Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde!

Nakit İhtiyacı Olanlara Müjde!
Bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınız için iş bankasından müjdeli haber geldi. İş bankası anında bayram kredisi imkanları ile yetmiş bin liraya kadar kredi veriyor.

İş Bankası yeni duydum bu kampanya ile vatandaşların nakit ihtiyacını kolaylıkla karşılayabilmek imkanı sunuyor. Kurban bayramı öncesinde birçok vatandaş günümüz ekonomik koşullarından dolayı nakit sıkıntısı çekiyor. Bunun üzerine iş bankasının yeni bir kampanya düzenleyerek birçok vatandaşın nakit fırsatı sunuyor.

Tek bir tuşla başvurunuzu tamamlayarak iş bankasının vermiş olduğu bu kredi imkanından faydalanabilirsiniz. İş Bankası bayram öncesinde artan harcamalar ile insanların nakit ihtiyaçlarını karşılamada zorlandıklarını görüyor. Bunun için birçok cazip seçenek sunarak hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerinin ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Bu nedenle yaptığı kredi fırsatı ile insanlara büyük bir kolaylık sağlıyor. İş cep üzerinden yapılan kredi başvurusu ile kredileriniz anında hesabınıza yatırılıyor.

Bayram Öncesi Son Nakit Fırsatı

Bayram kredisi müşterilerin 70.000 TL’ye kadar olan nakit para ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sunulan bir fırsattır. Bu kredi 50.000 TL ile 70.000 TL arasında çekilebilir. Vade seçeneği ise 24 ay kadardır.50.000 TL’nin altında çekeceğiniz tutarlarda ise 36 ay vade seçeneği sunuluyor.

Sizlerde ihtiyacınıza göre istediğiniz tutarda ki krediyi çekerek nakit ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Yapacağınız vade tutarları çekeceğiniz miktar faiz oranlarını belirlemede etkili oluyor. Bunun için hiçbir faiz oranı söylenmeden müşteriler için özel olarak bu hesaplamalar yapılıyor. Ödeme koşullarınız vade seçenekleriniz faiz oranında farklılıklara sebep oluyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Bayram kredisi başvurusu için iş cep üzerinden krediler menüsüne buradan da kredi başvurusu yap anında kredi ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Yine Internet Şubesi üzerinden başvuru yapmak isterseniz kredilerim anında kredi şeklinde ilerleyebilirsiniz. Ya da şubeler üzerinden bu kredileri başvuru yapabilirsiniz.

Zaten iş bankası müşterisi iseniz bankaya gitmenize gerek bile kalmadan ATM üzerinden ya da iş cep üzerinden internet sitesi üzerinden hızlıca başvurusu yapabilir ve onaylandı durumda paranızı hesabınızdan çekebilirsiniz. Sizlerde bayram öncesi tüm ihtiyaçlarınız için İş bankasının vermiş olduğu bu bayram kredisinden faydalanabilirsiniz.