Migros’tan Büyük Tuvalet Kâğıdı İndirimi! Son Gün 31 Mayıs!

Migros’tan Büyük Tuvalet Kâğıdı İndirimi! Son Gün 31 Mayıs!
Migros, alışveriş konusunda Türkiye’nin en önde gelen market zincirlerinden olmaya devam ediyor.

Marketlerdeki ürünlerde gerçekleşecek olan indirim fırsatlarını yakalamaya çalışan vatandaşlar sık sık indirim haberlerini takip ediyor. Tuvalet kâğıdı için de indirim yakalamaya çalışan vatandaşlar için sevindirici bir haber Migros’tan geldi. Peki Migros’ta tuvalet kâğıdı ne kadar? İşte sorunun cevabı!

Farklı sektörlerdeki ürünleri ülke genelinde büyük indirim fırsatlarıyla vatandaşlara sunan Migros, büyük indirimler yapmaya devam ediyor. Migros’un yaptığı cazip indirim fırsatları vatandaşlar tarafından oldukça yakından takip edilirken Migros’tan yeni bir indirim açıklaması geldi. Söz konusu kampanya fırsatının Migros tarafından açıklanması ile beraber detaylar beklenmeye başladı.

Migros İndirimli Tuvalet Kâğıdı!

Migros’un yapmış olduğu indirim açıklamasına göre; 16 Mayıs 2023- 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya dahilinde, 40’lı Familia Plus Natural Tuvalet Kâğıdı Money Card’lı müşteriler için özel olarak 149,90 TL’den satışa sunuluyor. Money Card ya da Migros Card ile gerçekleşecek olan alışverişler için geçerli olan indirim fırsatına yönelik Migros sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“18-31 Mayıs tarihleri arasında Familia Plus Natural Tuvalet Kağıdını 40’lı olarak 149,90 TL’ye Migros Mağzaları ve Migros Uygulamasında bulmak mümkün. Migros indirim fırsatlarına yönelik bilgi verirken, bu indirimlere v e yapılacak olan indirimler için açıklanan detaylara ulaşmak isteyen vatandaşlar, Migros’un resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını kullanabilirler.

Migros’ta Hangi Marka Tuvalet Kağıtları Var?

Migros kendi markası olan M-Box marka tuvalet kağıdını üretip satışını yapıyor. Bu marka tuvalet kağıtları, kaliteli ve düşük fiyatlı olmaları sayesinde oldukça talep ediliyor. Bununla beraber Migros mağazalarında ve sanal alışverişlerde pek çok tuvalet kâğıdı markasının satışının yapıldığını görüyoruz. Bu markalar; Selpak, Bingo, Molfix, Silky Touch, Cotonelle olarak sıralanabilir.

Migros mağazalarında bulunan tuvalet kağıtları yüksek kaliteleri ve zaman zaman meydana gelen büyük indirimlerle gündeme geliyorlar. Kendi tercihinize göre markanızı seçerek Migros’un sunduğu indirim kampanyası fırsatından mağazalar ya da Migros sanal yollarıyla siz de faydalanın.