Kuveyt Türk'ten Mobile Özel Duyuru!

Kuveyt Türk'ten Mobile Özel Duyuru!
Kuveyt Türk'ten Kampanya Kuveyt Türk, mobil özel bir kampanya başlatarak müşterilerine 600 TL'ye kadar ödeme yapma fırsatı sunmaktadır.

Kuveyt Türk'ün mobil bankacılık uygulamasını kullanan yeni müşteriler için özel olarak düzenlenen kampanya ile ilgili detaylar şu şekildedir:

- Kampanya, 1 Şubat 2023 tarihinden itibaren mobil bankacılık üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olanları hedeflemektedir.

- Kampanyaya katılan müşteriler, 31 Ağustos tarihine kadar yapacakları ilk Sağlam Nakit Kart harcamalarında 200 TL ve üzeri tutarda 200 TL harcama iadesi kazanacaktır.

- Ayrıca, müşterilerin verecekleri her otomatik fatura talimatı için 50 TL harcama iadesi sağlanacak ve toplamda 200 TL'ye kadar Altın Puan kazanabileceklerdir.

- Kampanyaya dahil olan müşterilerin aktif olarak kullandıkları nakit kart veya kredi kartlarına kazanılan hediyeler yüklenecektir.

- Kampanyadan bireysel müşteriler faydalanabilir ve katılım sayısı 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Bu kampanya, Kuveyt Türk müşterilerine mobil bankacılık kullanımını teşvik etmek ve yeni müşterileri kazanmak amacıyla düzenlenmiştir. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, Kuveyt Türk mobil uygulamasını indirerek müşteri olabilir ve belirtilen koşulları yerine getirerek ödüllerden yararlanabilirler.

Kampanya Şartları Nelerdir?

- Kampanyaya katılmak isteyenler, Kuveyt Türk mobil uygulamasını indirerek müşteri olmalıdır.

- Müşteri olanlar, 31 Ağustos tarihine kadar ilk Sağlam Nakit Kart harcamalarında 200 TL ve üzeri tutarda 200 TL harcama iadesi kazanacaklardır.

- Ayrıca, her otomatik fatura talimatı veren müşteriler için 50 TL harcama iadesi sağlanacak ve toplamda 200 TL'ye kadar Altın Puan kazanma fırsatı sunulacaktır.

- Kampanya bireysel müşteriler için geçerli olup, katılım sayısı 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk'ün mobil bankacılık kampanyası, müşterilerine avantajlı fırsatlar sunarak mobil uygulamanın kullanımını teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Müşteriler, indirdikleri mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılıp belirtilen koşulları yerine getirerek ödüllerden faydalanabilirler. Birçok kişiyi kapsayan kampanya ile birlikte müşteri memnuniyetinin de en yüksek seviyeye getirilmesine imkan tanınmış olması bekleniyor. Zaman zaman birçok banka tarafından yapılan bu çeşitli kampanyalar sayesinde sorunlu durumlardan daha kolay çıkılması mümkün olacak.