Kredi İhtiyacı Olanlar Dikkat ! İşte Bankaların Son Faiz Oranları

Kredi İhtiyacı Olanlar Dikkat ! İşte Bankaların Son Faiz Oranları
İnsanlar bir çok ihtiyaç için kredilere başvurmaktadır. Bunun için kredi oranlarını yakından takip eden büyük bir kitle bulunuyor..

Ev araba ya da ticaret için kredi ihtiyacı olanlar kredi faiz oranlarını takip etmeye devam ediyor. Düşük faizli ve uzun vadeye bölünmüş krediler almak için faiz oranlarını takip ederek güncel konut taşıt ya da ihtiyaç kredilerinden yararlanma fırsatı bulabilirsiniz.

Günümüzde birçok banka kredi faiz oranlarını açıklamaya başlamıştır. Ziraat Bankası , Halkbank , Vakıfbank, iş bankası, TEB, Garanti gibi tüm bankalar kredilerini üç farklı kategoride müşterilerine sunmuştur. Krediler konut kredileri, taşıt kredileri ve ihtiyaç kredileri olarak gruplara ayrılmıştır. Sizler de ihtiyacınıza göre bu kredileri inceleyerek fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bu amaçla bir çok kişi kredi faiz oranları düştü mü ? Diye araştırmaya başlamıştır. İşte bankaların faiz oranları ve vade seçenekleri şu şekilde..

60cbe407932151089011dc50.webp

Ziraat Bankası Kredi Oranları

Ziraat bankası 50.000 liraya kadar olan krediler için üç yıl kadar vade vermektedir. 100.000 e kadar ise iki yıl vade imkanı sunmaktadır. 100.000 üzerinde ise 12 aylık vadeler vermektedir. 1.57 den başlayan oranlar ile kredi ihtiyaçlarınızı karşılaşabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Kredi Oran ve Vadeleri

Yapı kredi bankasından uygun oranlar ile uzun vadeli krediler çekebilirsiniz. Yapı kredi bankası 50.000 ile 100.000 arası krediler için 24 ay vade vermektedir. Üç ay öteleme yaptığınız zaman da ise 21 ay vade yaptırabilirsiniz. Ana para 100.000 üzerinde olur ise 12 ay vade vermektedir. Yine üç ay ötelememek yararlanmak isterseniz de dokuz aya bölünmektedir.

ING Bank Kredi Oranları ve Vade Seçenekleri

ING bankası kredi kampanyalarında 3 ile 36 ay arasında bir vade imkanı sunmaktadır. Faiz oranları ise 2.09 ve 6.99 arasında değişmektedir. Bu oranlar ödeme şeklinize göre değişiklik göstermektedir. Yine üç ay öteleme imkanı da sunmaktadır. Sizler de ihtiyacınıza göre bu oranları incelemeli ve sizlere uygun vade seçenekler ile rahatlıkla bu kredilerden yararlanarak ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.