İş Bankasının Ağustos Müjdesi 10.000 TL... Başvurular Başladı!

İş Bankasının Ağustos Müjdesi 10.000 TL... Başvurular Başladı!
1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan fırsatların detayları merak konusu oldu....

kapak-142849-1.jpg

Ağustos ayının ilk günü itibariyle İş Bankası’nın resmi internet sitesinden faizsiz taksitli nakit avans kampanyası ile ilgili bilgi verildi. Kampanya çerçevesinde 10.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans sağlanırken, 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan fırsatın detayları merak konusu oldu. Bu çerçevede, faizsiz nakit avansı kimlerin alabileceği, vade süresi ve nasıl başvuru yapılacağı ile ilgili araştırmalar yapılırken, İş Bankası da resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulundu.

İş Bankası’nın açıklamasına göre, 31 Ağustos tarihine kadar sürecek olan faizsizi nakit avans kampanyası çerçevesinde, İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olanlar, kredi kartı ile 10.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından ve daha birçok ayrıcalıktan yararlanmak imkanı elde edecekler. 3 ay vade için geçerli olan faizsiz nakit avansa dair yayınlanan bilgilendirme metnine göre İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları kampanya kapsamına alınırken, Aidatsız Kredi Kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart, KGF Kart hariç tutuldu.

İş Bankası Ağustos 2023 Kampanyaları

1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan faizsiz nakit avans kampanyası çerçevesinde 10.000 TL’ye kadar nakit avans alınabiliyor. Kampanyaya dair yapılan açıklamada ‘İşCep’ten İş Bankalı olanlara 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans Ayrıcalığı’ denilirken, İş Bankası ağustos ayında farklı kampanyalar da hayata geçirdiği söz konusu kampanyaya ve İş Bankası’nın güncel fırsatlarına erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.