İş Bankası Yeni Bir Konut Kredisi Kampanyası Başlattı!

İş Bankası Yeni Bir Konut Kredisi Kampanyası Başlattı!
Şimdilerde konut sahibi olabilmek için pek çok kişi, bankaların sunduğu kredilerden yararlanmayı tercih ediyor. İş Bankası yeni başlattığı bir kampanya ile altı ay ertelemeli konut kredisi kampanyası sunuyor.

Konut kredisi ile beraber gerek yeni ev almak üzere gerek elinizde bulunan evinizi satmak üzere ekleme yapıp yeni bir ev alabilirsiniz. Böylelikle ev sahibi olmayan ya da evini değiştirmek isteyen vatandaşlar rahatlıkla bunu başarabilecek. Ev almak isteyen vatandaşlar için sunulan bu kredi sayesinde pek çok kişiy, daha kolay bir şekilde evine alabilecek.

Konut Kredisi Detayları

İş Bankası’nın sunduğu konut kredisi detaylarına inildiğinde ilk 6 ay erteleme imkânı sağlanıyor. 6 ay ödemesiz olduğu için sonrasında başlayan taksitleri daha kolay bir şekilde ödemek mümkün oluyor.

Konut kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar İş Bankası’na başvurmadan önce kendi bütçesine ve zevkine uygun bir ev tercihi yapabilir. Evi tercih ettikten sonra bu konut kredisine başvurarak Exper onayı ile birlikte dilediği miktarda kredi çekebilecek.

Evinin boyutu ve fiyatı doğrultusunda kredi miktarı belirleneceği için herkesin kendi bütçesine uygun ev alması gerekiyor. Düşük faiz oranları aynı zamanda 6 ay ödemesiz olması ile birlikte maddi açıdan daha kolay bir şekilde konut kredisini ödemek mümkün oluyor.

120 Ay Vade Seçeneği!

Hem 6 ay erteleme imkânı hem de 120 ay vade seçeneği sayesinde konut sahibi olmak artık çok kolay. 120 ay boyunca bu krediyi ödemek kolay olacağı için gerek yeni evlenen çiftler gerek ev sahibi olamayan pek çok kişi bu kampanyadan yararlanabilir.

6 ay erteleme imkânı sayesinde geç başlayacak olan kredileri daha rahat bir şekilde ödemek mümkün hale geliyor. Ayrıca 120 ay vade seçeneği sayesinde uzun taksitler ile ve düşük faizlerle kolaylıkla ödemek mümkün olacak.

Haziran ayı içerisinde başlatılan bu konut kredisi haziran ayı boyunca devam edecek. Bu ay içerisinde İş Bankası şubeleri üzerinden başvuru yaparak konut kredisinden yararlanabilirsiniz. Şubelere çekmek istediğiniz tutarı belirterek onaylanmasını bekledikten sonra kredinizi rahatlıkla alabilirsiniz.