İş Bankası ile Bütün Emeklilere 7.500 TL İkramiye Ödenecek!

İş Bankası ile Bütün Emeklilere 7.500 TL İkramiye Ödenecek!
Emekliler için maaşlara ek ödemeler yapılmaya başlandı. Ödemeler Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirilecek. SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı, bunun yanında tüm EYT’li vatandaşlar ikramiye fırsatından faydalanabiliyor. Ödenecek olan rakamlar belli oldu.

Türkiye’de yaşayan ortalama 15 milyon emekli vatandaşın gözü temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen maaş zamlarında çevrildi. Özellikle son dönemlerde artmakta olan nakit ihtiyaçları sonucunda yapılacak olan ek destek ve ödemeleri merak eden emekliler bankalardan ödenecek olan promosyon miktarlarını yakından takip ediyor.

Emekliler için refah payı, temmuz ayında yapılacak olan maaş zammı ve diğer ek destek ödemeleri dahilinde yeni düzenlemeler açıklanacak. Son zamanlarda büyük oranda artmakta olan enflasyon ve yaşam pahalılığı sonrasında bütün emekli vatandaşlar için yeni zam miktarları gündeme gelmeye başladı.

En Düşük Emekli Maaşı!

Emekli maaşlarının düzenlenmesi ve daha iyi bir hal alması için devlet tarafından güncellemeler devam ederken bir taraftan da bankalardan emekli vatandaşlar için destek paketleri sağlanmaya devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Bankası arasında imzalanan protokole göre emekliler için en düşük emekli maaşı kadar bir ödeme gerçekleşeceği duyuruldu. 

14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından en düşük emekli maaşının 7.500 seviyesine çıkarıldığı açıklanmış, bu gelişme ile beraber İş Bankası promosyon miktarlarında bir yenilemeye giderek, promosyon miktarını 7.500 TL yapacağını açıkladı.

İş Bankası Promosyon Miktarları

Türkiye İş Bankası tarafından açıklanan güncel promosyon rakamları şu şekilde:

  • 0 TL- 3.500 TL maaş alan emekliler 4.500 TL,
  • 3.500 TL- 7.500 TL arası maaş alan emekliler 5.250 TL,
  • 7.500 TL- 10.000 TL arası maaş alan emekliler 6.750 TL,
  • 10.000 TL üzerinde maaş alan emekliler 7.500 TL promosyon fırsatından faydalanabilecek.

Başvuru Koşulları!

İş Bankası’nın emekliler için sunmuş olduğu promosyon fırsatından faydalanmak için emeklinin, maaşını İş Bankası’na taşıması ve 3 yıllık bir taahhüt imzalaması gerekiyor. Bununla birlikte, Emekli Sandığı, SSK ve BAĞ- KUR’lu vatandaşlarla beraber bütün EYT’liler de faydalanabilecek.