İş Bankası Emekli Promosyonunu Duyurdu!

İş Bankası Emekli Promosyonunu Duyurdu!
Emekli vatandaşlar emekli aylıklarının yanı sıra bankalar tarafından verilen promosyon ücretlerini de yakından takip ediyor.

İş Bankası da kendi bünyesinde bulunan emekli vatandaşlara yönelik olarak 3 yıllık dönemde bir sefere mahsus olarak promosyon ödemesi yapıyor.

2023 yılının 6. ayına girmeye az bir süre kala İş Bankası yeniden güncellenen promosyon ücretleri ile ilgi kendi internet sitesinde duyuruda bulundu.

Yeni emekli olan vatandaşlara yönelik İş Bankası emekli promosyon ücretlerinde artışa gittiğini duyurdu. Yenilenen promosyon ücretlerinin haziran ayından itibaren işlem alınacağı ifade edildi. EYT kapsamında bulunan vatandaşların emekli yapılması ve artan emekli aylıkları gibi durumlardan sonra bankalar da promosyon ücretlerinde artışa gitmeyi tercih etti.

Türkiye İş Bankası’ndan gelen habere göre emekli promosyonlarında temmuz ayındaki artışla beraber güncel tutarlar yayınlandı.

Emekli Promosyonuna Zam Geliyor!

Farklı maaş aralıklarına yönelik ödenen emekli promosyon tutarlarının temmuz ayı itibariyle birçok banka tarafından zamlı bir şekilde ödenmesi öngörülüyor. İş Bankası’ndan yapılan açıklamada ise güncel promosyon tutarları net bir şekilde açıklandı.

Emekli aylığı 3.500 TL’ye kadar olan emekliler için 4.500 TL tutarında promosyon ödendiği biliniyor. Asgari promosyon tutarı olarak ifade edilen 4.500 TL’nin temmuz ayından sonra ne kadar yapılacağı ise merak konusu oldu.

Emekli vatandaşların aylıklarını İş Bankası’na taşımalarına göre promosyon dışında birçok önemli uygulama ve fırsattan yararlanılma imkânları tanınıyor. Maximum Kart ve buna bağlı bulunan ek karta sahip olan emeklilerden yıllık kart ücreti talep edilmiyor.

Ayrıca emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere özel olarak özel dönemsel bazda kredi seçenekleri ve mevzuat gibi imkânlar da sağlanıyor.

Gözler Temmuz Ayına Çevrildi!

Emekli vatandaşların gözü kulağı temmuz ayında yapılması planlanan memur zammındadır. Enflasyon rakamlarına göre şekillenen emekli aylıklarında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temmuz ayında zam olacak ifadesi vatandaşları hayli heyecanlandırdı.

Market alışverişlerinde oldukça zorlanan emekli vatandaşların zam beklentisi hayli yüksektir. Ne kadar zam yapılacağı ve öngörülen yeni maaş tutarlarının ne zaman netliğe kavuşacağı gibi konular zaman geçtikçe emekli vatandaşları daha da meraklandırıyor.