ING Banktan Emekliye Büyük Müjde!

ING Banktan Emekliye Büyük Müjde!
ING bank emekliler için promosyon kampanyalarını güncelledi. Emekli promosyon rakamlarında güncellemeler yaparak emeklileri sevindirdi.

Emeklilere promosyon zamları geçen sene oldukça çok konuşulmuş olan araştırılan konulardan biri olmuştur. Emekliler hangi bankanın daha fazla promosyon verdiğini araştırarak en fazla ödeme yapan banka ile çalışmaya başlamıştır.

Asgari ücret geçtiğimiz haftalarda 8500 TL’den 11.402 TL’ye çıkarıldı. Bunun ile beraber emekli vatandaşlardan emekli promosyon rakamlarında bir değişiklik yapılıp yapılmayacağına dair araştırmalar yapmaya başlamıştır. Bunun ile beraber bankalardan bu durumda emeklilerin yüzünü güldürecek artırımlar yapmıştır. Böylelikle birçok emekli bu fırsatları değerlendirmek için bankalar ile görüşüp araştırma yapıp en iyi promosyon imkanı sunan bankaları tercih ediyor.

2023 Ara Zammı Sonrası ING Bank Promosyonları

2023 Temmuz ayı zammı ile beraber asgari ücrete zam gelmesinin ardından emeklilerin promosyon ödemeleri için de bankalar fiyat artırımına gitmiştir. Buda emekliler tarafından sevinçle karşılanmıştır. Bir çok banka promosyon ödemelerini artırarak kendi bankaları ile çalışmak için çekmeye başlamışlardır. Bankalar promosyon konusunda birbirleri ile yarış halindedir. Her banka bu konuda arttırıma giderek daha fazla promosyon ödemesi yapmaya çalışıyor. Böylelikle emekli müşteri sayısını arttırıyor.

ING Bank’tan Haziran Ayı İçin Güncel Emekli Promosyon Kampanyası

3.500 TL’ye kadar olan promosyon tutarı 5.100 TL,
3.500 TL - 7.500 TL arası promosyon tutarı 5.950TL,
7.500 TL - 10.000 TL arası olan promosyon tutarı 7.650 TL
10.000 TL ve üzeri de 8.500 TL nakit promosyon ödemesi alınabilir.

Bu kampanya kapsamında üç yıl boyunca emekli maaşını bankadan alma taahhüdü veren müşteriler yararlanabilir. Promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için herhangi bir ürün koşulda bulunmuyor. Sadece bankanın müşterisi olmak ve maaşınızı buradan çekmek yeterli oluyor. Kampanya 13 Mart 2023 ile 30 Haziran 2023 arasındaki müşteriler için geçerlidir.

Sizlerde fırsatlardan faydalanabilmek için banka müşterisi olabilir ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz. ING Bankası açıkladığı bu promosyon ile bir çok emekli müşteri çekmiş ve promosyon ödemeleri de vermiştir ve vermeye devam ediyor. Sizlerde bankanın müşterisi olarak bu promosyonlardan faydalanabilirsiniz.