ING Bank’tan Emeklilere 10.000 TL Promosyon Müjdesi!

ING Bank’tan Emeklilere 10.000 TL Promosyon Müjdesi!
En düşük emekli maaşının 7.500 TL seviyesine kadar yükselmesi ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesinin yapılması sonrasında bankalar emekli promosyonlarında düzenlemelere gitti ve adeta bir yarış içerisine girdiler.

ING Bank ise müşterisi olan emekli vatandaşlara ya da emekli maaşını 3 yıl boyunca kendisinden alma sözü veren emeklilere 10.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştireceğini duyurdu.

ING Bank’tan 10.000 TL’lik Emekli Promosyonu Fırsatı!

Emekliler için çeşitli bankalar tarafından birçok promosyon düzenlemesi yapılmaya devam ediyor. ING Bank’tan da emekli promosyonları ile ilgili yüzleri güldürecek haber geldi. ING Bank emeklilere yönelik yapmış olduğu promosyon kampanyasının detaylarını paylaştı.

SSK- Bağ- Kur, Emekli Sandığı, emekli maaşını ING Bank’a taşıyan emekli vatandaşlara aldıkları maaş miktarına göre koşulsuz ve şartsız 8.500 TL promosyon ödemesi yapacağını ve buna ek olarak otomatik ödeme talimatı veren emekli vatandaşlara da 1.500 TL’ye kadar artan ek nakit promosyonundan faydalanarak toplamda 10.000 TL nakit promosyon vereceğini belirtti.

Emekli vatandaşların mevcut maaş miktarına göre promosyon ödemesi yapılacağını açıklayan ING Bank, ödenecek tutarları şu şekilde açıkladı:

  • 3.500 TL’ ye kadar maaş alan emeklilere 5.100 TL,
  • 3.500 TL- 7.500 TL arasında maaş alan emeklilere 5.950 TL,
  • 7.500 TL- 10.000 TL arası maaş alan emeklilere 8.500 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek. Emekli maaşını şu an ING Bank’tan alan ya da maaşını 3 yıl boyunca ING Bank’tan almayı taahhüt eden vatandaşlar ING Bank’ın sunduğu promosyon fırsatından direkt olarak faydalanabilecek. Promosyon fırsatından faydalanmak isteyen vatandaşlar telefon bankacılığı ya da kendilerine en yakın ING Bank şubesinde giderek işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Kampanya Koşulları!

ING Bank resmi internet sitesinde yapmış olduğu açıklamada kampanya için katılım detaylarını ve koşullarını şu şekilde açıkladı:

  • Ödemeler üç yıl için peşin olarak gerçekleştirilir ve 3 yıl süreli taahhüt süresi olarak promosyon ödemesinin hesaba yatırıldığı tarih göz önünde bulundurulur.
  • Promosyonlar ödendikten sonra emeklinin maaşının artması halinde promosyon ödemelerinde artış gerçekleşmez.
  • Aynı anda birden fazla promosyon fırsatından faydalanılamaz.
  • İNG kampanyayı bitirme ya da değiştirme hakkına sahiptir.
  • Yeni emekli olan vatandaşlar ya da emeklilikte yaşa takılanlar da bütün SGK emeklileri gibi promosyon fırsatından faydalanabilirler.