ING Bank banka hesabı ve kartı kullanan kişiler dikkat! Duyuru size yapıldı!

ING Bank banka hesabı ve kartı kullanan kişiler dikkat! Duyuru size yapıldı!
ING Bank banka hesabı ve kartı kullanan kişiler dikkat! Duyuru size yapıldı!

ING Bank, müşterilerine yönelik bir kampanya duyurusu yaparak hesap sahiplerine market alışverişlerinde avantajlı bir fırsat sunuyor. Kampanya, 30 Haziran tarihine kadar devam edecek ve bankanın resmi internet sitesinde detayları paylaşıldı. Kampanyaya katılanlar, marketlerde geçerli olan bu fırsat sayesinde toplamda 240 TL bonus kazanabilecekler. Kampanya detaylarına ING Bank'ın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

ING Bank, müşterilerine sunduğu avantajlarla bir kez daha dikkat çekiyor. Bu kez, market alışverişlerinde geçerli olan bir kampanya duyurusu yapıldı. Kampanya kapsamında, Bonus üye işyeri marketlerinde yapılan her ikinci harcamada 500 TL ve üzeri harcamalara 40 TL bonus verileceği açıklandı. Toplamda ise 240 TL bonus kazanma fırsatı sunuluyor.

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. "GIDA" yazarak 2205'e SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Kampanya detayları ise şu şekildedir:

Kampanya, 1 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir ve Bonus üye işyeri marketlerinde yapılan her ikinci 500 TL ve üzeri harcamaya bonus verilmektedir.

Her harcama farklı günlerde yapılmalıdır. Aynı gün içinde yapılan harcamalardan sadece biri kampanyaya dahil edilir.

Kampanya, ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart sahipleri için geçerlidir. ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

Bonuslar, 6 Temmuz 2023 tarihinde kartlara yansıtılacaktır.

Her müşteri en fazla 240 TL bonus kazanabilir.

Kampanya yurtiçinde yapılan harcamaları kapsamaktadır. İnternetten yapılan harcamalar, MoTo işlemleri ve temassız işlemler kampanyaya dahildir.

Sanal mağazalardan yapılan işlemler ve market sektöründe gıda dışı harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanmak için işlemler Garanti BBVA POS'undan yapılmalıdır.

Katılım için "GIDA" yazarak 2205'e SMS gönderilmelidir. SMS, harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.