Hyundai İ20 Sahibi Olmak İsteyenlere Kolay Ödeme Fırsatı!

Hyundai İ20 Sahibi Olmak İsteyenlere Kolay Ödeme Fırsatı!
Hyundai i20, özel ödeme seçenekleriyle sizleri bekliyor. Aralık 2023'te ödemeye başlayarak hayalinizdeki otomobile sahip olabilirsiniz. Hyundai, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanyasıyla müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.

Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB Oto Finans iş birliğiyle sunulan kredi kampanyası, farklı faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle dikkat çekiyor. Bu kampanya kapsamında Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB Oto Finans iş birliğiyle sunulan kredi seçenekleri dikkat çekiyor. Garanti BBVA'nın sunduğu seçeneklerde, 6 ay ertelemeli kredi kullanımlarında başlayan %3,49 faiz oranlarıyla ödeme kolaylığı sağlanıyor.

Yapı Kredi tarafından sunulan seçeneklerde ise 3 ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,69'dan başlayan faiz oranlarıyla avantajlı bir ödeme planı sunuluyor.

Garanti Bankası’ndan 6 Ay Ertelemeli Taşıt Kredisi!

Yapı Kredi tarafından sunulan kredi seçeneklerinde ise 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,69'dan başlayan faiz oranlarıyla avantajlı bir ödeme planı sunuluyor. TEB Oto Finans tarafından sunulan kredi seçeneklerinde de 3 Ay ertelemeli kredi kullanımlarında %3,75’ten başlayan faiz oranlarıyla ödeme kolaylığı sağlanıyor.

hyundai-i20-n-2021-1-1068x601.jpg

Bu özel kampanya ile Aralık 2023'te ödemeye başlayarak Hyundai i20'yi satın almak için büyük bir fırsat elde edeceksiniz. Hayalinizdeki otomobile sahip olmak artık daha da kolay hale geliyor. Size özel faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle, Hyundai kalitesini yaşama ve sürüş keyfini doyasıya çıkarma şansına sahip olacaksınız.

Hyundai i20, birçok özellikle donatılmış bir otomobildir. Şık dijital gösterge bilgi ekranı, üç farklı sürüş modu rengi, 10,25 inç sesli ve görüntülü navigasyon ekranı, dört kollu sportif direksiyon simidi gibi özelliklerle donatılmıştır.

MPi ve turbo motor seçenekleriyle sunulan Hyundai i20, güçlü performansıyla dikkat çeker ve 48V hafif hibrit güç aktarımı sistemi sayesinde daha verimli bir sürüş deneyimi sunar. 6 vitesli manuel şanzımanıyla istediğiniz hızı ve kontrolü elde etmenizi de sağlar. Hyundai i20'nin motor hacmi 1.368 cc'dir ve maksimum hızı 176 km/sa'dir. 100 PS maksimum güç sunmasıyla size dinamik bir sürüş deneyimi de yaşatır.