Herkese 50 Bin Türk Lirası Kredi Müjdesi

Herkese 50 Bin Türk Lirası Kredi Müjdesi
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından maçıyla 50.000 TL'ye kadar kredi fırsatı sunuluyor. Bu kampanya kapsamında emekliler faydalanabiliyor.

Devlet bankaları her daim emeklilere birbirinden güzel fırsatlar sunuyor. Bundan dolayı kredi çekerken emekliler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Bu kampanya kapsamında bireysel tüketici kredisi kullanarak emeklilere nakit ödeme yapılıyor. Günümüz ekonomik koşulları oldukça zor bir hal alıyor. Her geçen gün birçok alandaki ürünlere zam üstüne zam yapılıyor. Yapılan zamlar ile beraber emekliler geçim sıkıntısı ve nakit sıkışıklığı yaşamaya başlıyor. Bu gibi durumlarda destek olabilmek adına kamu bankaları emeklilere en uygun kredi imkânlarını sunuyor.

Emeklilere Kredi Şartları

Emekli maaşını kamu bankasına taşıyan vatandaşlar bu kredi fırsatlarından faydalanabiliyor. Ayrıca emekli maaşını taşıyıp bu kredi fırsatından faydalananlara üç ay ödeme erteleme fırsatı da sunuluyor.

Bunun yanı sıra kredi kullanacak kişiler devletin emekli için hazırlamış olduğu devlet destekli faiz oranından da faydalanabiliyor. Hem ziraat bak hem Vakıfbank hem de Halkbank şubelerinden bu kredileri alma imkânı sunuluyor. Üçünde de benzer şartlar gerekiyor.

50.000 Türk Lirası kredi oranında 36 ay vade seçeneği de sunuluyor. Bunun ile beraber ilk üç ay ödeme ertelenerek üç ay sonrasında ödemeler başlıyor. Buda büyük bir kolaylık sağlıyor.

Ziraat bankası Vakıfbank ya da Halkbank dan bu kredileri çekmek isteyen kişiler hızlı ve kolay bir şekilde başvuru yapabilir. Başvuru sadece 5 dakika içerisinde yapılabilir. Bunun için banka müşterisi olanlar mobil uygulamalar üzerinden hemen başvurusunu yapabilir. Banka Müşterisi olmayanlar ise önce bu bankaya taşır. Ardından da bankanın kredi imkânlarından yararlanabilir. Bankadan emekli müşterisi olduktan sonra kredi başvurusu yapmak istediğiniz bankanın resmi internet sitesine ya da mobil uygulamasına giriş yapın ve ardından burada bulunan kredi başvuru formunu doldurun. Gerekli belgeleri tamamlayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Yaş Sınırlaması Ve Kredi Kullanımı

Kamu bankalarının vermiş olduğu bu kredi fırsatından faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar için yaş sınırlaması bulunuyor. Yaş sınırlaması 70 olarak belirlenmiştir. Ve 70 yaşına kadar olan tüm emekliler ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Kredi ödemelerini zaman dilimi üzerinde emekli maaşlarından yatırabilirler. Bu kredi imkânı ile emekliler düşük faizlerle kredi alabilir ve borç kapatabilirler ya da nakit ihtiyaçlarını giderebilirler

Kredi için ziraat bankası Vakıfbank ya da halk bank üzerinden başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Buradaki başvuru formunuzu eksiksiz bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Ardından başvurunuz değerlendirilir ve onaylama aşamasında banka size verdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden sonucu bildirir. Bu nedenle başvuru formunu doldururken eksiksiz bir şekilde ve doğru bir şekilde doldurmaya özen göstermelisiniz. Böylelikle banka size daha rahat ulaşım sağlar.

Bu kampanya dâhilin de emeklilere finansal anlamda büyük bir destek sağlanıyor. Bankanın vermiş olduğu kredi fırsatı ile tüm nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fakat öncesinde detaylı olarak düşünmeli kendinize bir ödeme planı oluşturmalısınız. Bir plan ve program dâhilin de bu krediyi çektiğiniz zaman daha kolay bir şekilde ödeme imkânı bulacaksınız. Zaten banka size üç ay erteleme fırsatı da sunmuyor. Sizlerde buna göre planınızı yaparak ihtiyaç kilidinizi çekebilir ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Ödeme planınıza sadık kalıp düzenli bir şekilde ödemelerinizi yaptığınız takdirde kredi Notunuz da herhangi bir düşüş meydana gelmez ve tekrar kredi çekmek istediğinizde banka sizin için kolaylık sağlayabilir. Sizlerde bu fırsatı değerlendirmiş olabilirsiniz.