Halkbank’tan Kadınlara Sevindiren Haber! Ay Sonuna Kadar Başvuranlara 100 TL Fırsatı!

Halkbank’tan Kadınlara Sevindiren Haber! Ay Sonuna Kadar Başvuranlara 100 TL Fırsatı!
Halkbank, internet üzerinden yapmış olduğu açıklamada 31 Mayıs tarihine kadar Paraf Kadın ile yapılacak olan harcamalara 100 TL ParafPara hediye edeceğini duyurdu.

Halkbank, resmî sitesinde kadın müşteriler için Paraf Kadın kredi kartı kullananalar için oldukça talep görmesi beklenen kampanyayı açıkladı. Halkbank, yapmış olduğu duyuruda, ParafKadın kartı olan müşterilerine harcamalarında 100 TL ParafPara hediye edeceğini belirtti.

Halkbank’tan Kadınlara 100 TL ParafPara İmkânı!

Halkbank resmi internet sitesinde yapmış olduğu açıklamada şu detaylara yer verdi:

  • 6 Mayıs- 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tekstil, kozmetik ve kuaför hizmetleri alanlarında, yurt içinde yapılacak olan 1.500 TL ve üzerinde harcamalar sonrasında 100 TL ParafPara hediye edecek.
  • Kampanyaya katılım sağlamak için harcama işlemi gerçekleştirilmeden önce Paraf Mobil üzerinden “HEMEN KATIL” kısmına tıklanması ya da “ÖDÜL” yazıp 3404’e (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti için 3444) SMS gönderilmesi yeterli olacaktır.
  • Bu kart ile kampanyaya katılım sağlandığı taktirde kart sahibi kişinin bütün kartları kampanyaya dahil olmuş olur.
  • Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin asıl kart ve ek kartlarıyla birlikte kampanya dahilinde kazanabileceği en fazla ParafPara miktarı 100 TL’dir.
  • En az 1500 TL’ye ulaşan harcama miktarı hangi kart ile gerçekleşmişse banka tarafından sunulan 100 TL ParafPara ödülü o karta tanımlanır.
  • Kampanya ile kazanılan Paraf paralar, işyerleri tarafından POS cihazı üzerinden gün sonu gerçekleşmesi halinde, banka sistemine ulaşmasının bir sonraki günü sisteme yansır.
  • Kampanya için sadece ParafKadın ile yapılan ödeme işlemleri dahil edilir ve ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri söz konusu kampanya içerisinde değildir.
  • Kampanya dahilinde kazanılan Paraf paraların son kullanım tarihi 15. 07. 2023 tarihi saat 21:59’dur. Kullanılmayan Paraf paralar 16. 07. 2023 tarihinde kişiden geri alınacaktır.
  • ParafPara transfer işlemleri, kampanyadan kazanılan Paraf paraların kullanımı olarak değerlendirilmeyecek. Transfer işlemi gerçekleştirilen Paraf paralar geri alınacak.

Sizler de tekstil, kuaför ya da kozmetik hizmetlerinde gerçekleştirmiş olduğunuz 1.500 TL’lik tutar ile Halkbank’ın bu kampanyasına başvurabilir 100 TL’lik ParafPara fırsatından faydalanabilirsiniz.