Halkbank Kendi İşini Kurmak İsteyen ya da İşini Büyütmek İsteyenlere Müjdeyi Verdi!

Halkbank Kendi İşini Kurmak İsteyen ya da İşini Büyütmek İsteyenlere Müjdeyi Verdi!
Dünyamızda ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylarla beraber çoğu sektörde yaşanan zamlar nedeniyle birçok banka vatandaşlar için uygun vade süresi ve faiz koşullarıyla kredi imkânı sunmaya devam ediyor. Bu sefer büyük müjde Halkbank tarafından geldi.

Akbank birçok konuda vatandaşların yanında olarak kredi ve maddi destek imkânı sağlıyor. Halkbank yapmış olduğu resmî açıklamada bu sefer kendi işletmesini kurarak kendi işinin patronu olmak isteyen ya da mevcut işletmesini büyütmek isteyen vatandaşlar için büyük müjdeyi verdi.

Peki Halkbank’ın işletme kurmak isteyen ya da işletmesini büyütmek isteyen vatandaşlar için sunduğu bu kampanyanın detayları ve kampanya koşulları neler? Detaylar haberimizde!

Halkbank’tan “KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi”

Kendi işini kurmak ya da mevcut işletmesini büyütmek isteyen vatandaşlar için Halkbank ve KOSGEB ortak bir mutabakat sağladı ve bu girişimcilere sunacakları kredinin müjdesini kısa bir süre önce verdi. Söz konusu krediler için işletme sahiplerine maddi destek imkânı sunuluyor.

Halkbank ve KOSGEB’in ortak kredi fırsatından faydalanmak isteyen vatandaşlar kredinin kimlere verileceğini, kredinin faiz miktarı ve vade süresini araştırmaya devam ediyor. Verilecek olan kredi ile ilgili tüm bu merak edilenler için haberimizin devamını okuyun!

Halkbank ve KOSGEB arasında anlaşma yapılan “KOSGEB Uzman Girişimci Kredisi” kampanyası ile Girişimci Firmaları ve Kadın Kooperatifleri için maddi destek imkânı sağlanması amaçlanıyor. Söz konusu firmaların ve kadın kooperatiflerinin, KOSGEB verisine kaydı bulunan ve aktif, KOBİ Beyannamesi yeni ve onaylanmış, KOSGEB destekleri için herhangi bir yasağı bulunmayan işletme olması gerekiyor. 

Halkbank ve KOSGEB’den Ortak Destek İmkânı!

“KOSGEB uzman girişimci kredisi” sunacağını belirten Halkbank, krediyi girişimci firmalar ve kadın kooperatifleri için vereceğini duyurdu.

  • Girişimci Firmalar: KOSGEB aracılığı ile işini kuran ve “İleri Girişimci Destek Programı Faaliyet Konuları Tablosu” nda bulunan alanlarda görev yapanlardır.
  • Kadın Kooperatifleri: En az 7 kişi ile kurulan ve ortaklarının en az yarısı kadın olan, tüzel kişiliği bulunan, Ticaret Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve “İleri Girişimci Destek Programı Faaliyet Konuları Tablosu” nda bulunan alanlarda görev yapanlardır.

Halkbank ve KOSGEB’in sunduğu destek için açıklanan miktar ise 300.000 TL’dir. 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade imkânı uygulanacak olan bu krediden faydalanabilir işletmenizi rahat bir şekilde kurabilir ya da mevcut işletmeniz için finansal destek sağlayabilirsiniz.