Halkbank Faizsiz Kredi Veriyor

Halkbank Faizsiz Kredi Veriyor
Halk bank girişimci kadınlara destek olmak adına 225 bin kredi veriyor. Bu kredi girişimciler için büyük bir fırsat oluyor.

Halk bank kadın girişimcileri desteklemek ve onları da ekonomik hayata katıp güçlendirmek için bu kredi kampanyasını başlatmıştır. Kadın girişimcilere destek kredisi adı altında verilen bu kredi ile kadınlar faizsiz iş kurma imkanı buluyor.

Halk bank kadın girişimcilerin her zaman yanında olduğunu ve her zaman destek olduğunu her seferinde dile getiriyor. Bunun ile beraber kadın girişimciler için onları desteklemek ve onların ekonomik hayata katkı sağlamasına yardımcı olmak, kendi ayakları üzerinde dura bilmelerine fırsat vermek için kadın girişimci kredisi adı altında bir kampanya düzenledi ve bu kampanya ile kadınlara faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu faizsiz kredi ile birçok kadın kendileri için yeni işletmeler açabilir ve de işletmelerini büyütebilir.

Halk Bankası’nın Genel müdürü Osman arslan yaptığı açıklamalar ile kadınların ekonomik hayata katılmasının önemine dikkat çekip kadınlara her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. Kadınların ekonomik hayata katılımının oldukça önemli olduğunu ve Halkbank da finansman olarak her türlü kolaylığı sağlayacağını ve iş fikirlerine gelişimlerine destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Bu sebep ile kadın girişimci kredisi kampanyasına başlatarak binlerce kadına yardımcı olmaya başladı.

Kadın Girişimciler İçin Krediler Ve Limitleri

Bu kampanya dahilinde kadın girişimcilere faizsiz olarak kredi alma imkanı sunuluyor. Başvurular oldukça yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kampanya ile kadınlar finans desteğine kolaylıkla erişim sağlayabiliyor.

Kadın girişimcilerin kredi limitleri ise farklı gruplara göre değişiklik gösteriyor genç kadın girişimciler esnaflar ve sanatkarlar için 100.000 TL’lik bir kredi imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra en az bir yıllık ustalık ya da kalfalık belgesi ne sahip olan girişimciler için esnaflar ve sanatkarlar için 225.000 TL’ye kadar kredi kullanım imkanı sunuluyor.

Kadın girişimci kredisi ile birçok kadın kampanyadan yararlanarak yeni işyerleri açıyor ve işletmelerini büyütüyor. Kredi de ödeme seçenekleri olarakta 36 ay bir vade yapılıyor. İlk altı ay ödeme alınmayarak kadınların işini kurma büyütme sürecinde destek sağlanıyor. Altı aylık dönem sonrasında ise ödemeler alınmaya başlıyor.