Halkbank Duyurdu: Yeni Hesap Açan Müşterilerine 1000 Dolara Kadar Bakiye Verilecek

Halkbank Duyurdu: Yeni Hesap Açan Müşterilerine 1000 Dolara Kadar Bakiye Verilecek
Halkbank TCMB işbirliği ile başlatılan Yuvam hesabı açıp ya da hesabını yenileyen tüm müşterilerine 1000 dolara kadar bakiye verileceğini dair duyurusunu yaptı.

Türkiye cumhuriyeti Merkez Bankası işbirliği ile beraber Türk hava yolları A. O tarafından yeni bir kampanya tanıtımı yaparak bu kampanyanın adını Yuvam kampanyası olarak müşterilerine duyurmuştur Halkbank dan Yuvam hesabı açan Yada burada bulunan hesaplarını yenileyen tüm Halkbank müşterilerine 1000 dolar bakiye tanımlayacağına dair duyurusunu yaptı. Bunun üzerine bir çok müşteri yeni hesap açma ve mevcut hesaplarını yenileme çalışmalarına başladı.

Halkbank Genel müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamalarda Türkiye cumhuriyeti Merkez Bankası ile işbirliği halinde yurtdışında yerleşik tüm vatandaşlara mevduat ve katılım hesap sistemi ile ilgili çalışmalar başlatılarak Yuvam hesabı düzenlenmiştir. Bunun üzerine birçok yurtdışı müşterisi daha detaylı bilgi almak ve hesaplarını yenilemek için Halkbank şubelerine uğramaya başlamıştır.

Kampanya Koşulları

Halkbankın Yuvam hesabı için gerekli koşulları sağlayan herkes bu 1000 dolar bakiyeden yararlanma imkanı bulacaktır.Kampanya tarihi 15 Mayıs 2023’te başlayacak ve üç ay gibi bir süre içerisinde geçerli olacaktır. Sizlerde bu kampanyalardan yararlanmak için tüm Halkbank şubelerine ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank Yuvam hesabında gerekli olan miktarlarda para yatırma işlemi yapıp hesap açtığınız taktirde bu 1000 doları elde etme hakkına sahip olacaksınız. Bunun için hesabınızda 50.000 ile 99.999 yurtdışı para birimlerinde para varsa vadenize göre 250 dolar ile 500 dolar arasında bir kazanç elde edebilirsiniz.

Yeni hesap açıp ya da hesabınızı yenileyip 100.000 ve üzeri yurtdışı para biriminde paranız varsa yine vade seçeneklerine göre 500 dolar bakiye kazanabilirsiniz. Bunun ile beraber 100.000 de üzerinde yurtdışı biriminde geçerli olan paranız var ise ve bunu on iki ay üzerinde bir vadede hesabınıza yatırdığınız zaman 1000 dolar bakiye kazanabilirsiniz. Sizlerde kampanya koşullarını incelemek ve daha detaylı bilgi alıp bu avantajlardan faydalanmak isterseniz tüm Halkbank şubelerine giderek gerekli onaylama işlemlerini yapıp Yuvam hesabı avantajlarında faydalanabilirsiniz.