Garantiden Faizsiz 20.000 TL Fırsat!

Garantiden Faizsiz 20.000 TL Fırsat!
Garanti BBVA her zaman müşterileri için avantajlı ve uygun kredi fırsatları sunarak müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı başarıyor.

Bu konuda sağladığı avantajlı kampanyalardan biri olan faizsiz kredi kampanyası ile de müşterilerinin acil finansal ihtiyaçlarını gideriyor ve vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. İşte Garanti BBVA’nın müşterilerine yönelik sunmuş olduğu avantajlı faizsiz kredi kampanyasının detayları!

Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu bu avantajlı kredi kampanyası, vatandaşların ekonomik ihtiyaçlarına yönelik tasarlanıyor. Vatandaşlar, internet yoluyla gerçekleştirdikleri kredi başvuruları ile faizsiz kredi ve taksitli nakit avans avantajından yararlanabilirler. Kampanyanın süresi sınırlı olmasına rağmen müşterilerin finansal ihtiyaçlarının karşılanması konusunda yeterli süre sağlanabiliyor.

Faizsiz Kredi Kampanyasına Katılım Şartları ve Diğer Detaylar!

Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu kredi fırsatından gerçek kişiler ve şahıs şirketleri faydalanabilir. Kampanya fırsatından faydalanmak için Garanti BBVA mobil uygulaması indirilir “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayarak müşteri olma işlemleri gerçekleştiriliyor. Kampanya fırsatına ilk defa Garanti BBVA müşterisi olanlar başvurabiliyorlar.

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı ve Mobil Uygulaması, müşterilerin banka için yapacakları işlemleri daha hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlıyor. Garanti BBVA uygulaması, müşterilerin bankacılık işlemlerini her vakitte ve her yerde gerçekleştirebilmelerine fırsat tanıyor ve müşterilerin bankacılık işlemlerini gerçekleştirmede ve nakit ihtiyaçlarını karşılamada kolaylık sağlıyor.

Müşteri olma işlemlerinin direkt banka şubesine giderek gerçekleştirilmesi halinde kampanyadan faydalanılamıyor. Başvuru> Kredi> ihtiyaç kredisi seçenekleri izlenerek kolayca başvuru yapılabiliyor. Banka tarafından müşterinin kredi başvuruları değerlendirme sonucunda kredi başvuruları olumlu bulunursa kredi onaylanıyor, İnternet ya da Mobil Bankacılık üzerinden kullanılabilir hale geliyor.

Kredi için belirlenen ödeme planı ve yıllık maliyet miktarı bankanın sunmuş olduğu tabloda yer alıyor. Hayat sigortası prim miktarı; kredi miktarına, kredi vadesine ve faiz miktarına göre farklılık teşkil edeceğinden dolayı toplam geri ödeme miktarına dâhil edilmiyor. Garanti BBVA kampanyanın koşullarını değiştirme, ek olarak bilgi ve belge isteğinde bulunma ve kampanyayı durdurma haklarına sahiptir.

Sizler de Garanti BBVA’nın sunmuş olduğu bu faizsiz kredi fırsatından faydalanabilir ve nakit ihtiyacınızı rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz.