Garanti Bankası'nda hesabı olan tüm müşteriler uyarıldı! 3 gün içerisinde bunun yapılması gerekiyor: Hesaplarınızı kontrol edin

Garanti Bankası'nda hesabı olan tüm müşteriler uyarıldı! 3 gün içerisinde bunun yapılması gerekiyor: Hesaplarınızı kontrol edin
Garanti Bankası üzerinden hesabı olanları yakından ilgilendiren haber geldi. 3 gün içerisinde yapılacak ödemeler için hesaplarınızı kontrol edin.

Bireysel tüketici kredisi imkanından faydalanmaları için uygun faizlerle ihtiyaç kredisi ödemeleri yapacağını duyuran Garanti Bankası, temmuz ayıyla beraber başvuruların gerçekleşeceğini açıkladı. 18 yaşından büyük olan herkesin başvuruda bulunacağı ödemeler için yeni açıklamalar geldi. 4 gün içerisinde 45 bin TL ödeme alabilmek için tüm detaylar haberimizde.

Garanti Bankası bireysel tüketici kredi kampanyasıyla başlatılan nakit destek için uzun süredir aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olmaları durumunda başvuruları gerçekleştiriliyor. Garanti Bankası resmi internet sayfası üzerinden yapılacak başvuru şartlarına uygun olarak işlemleri yapılıyor. Nakit ihtiyacı olmaları durumunda kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde hesaplarda yer alacak.

garanti 45 bin TL

Garanti Bankası acil ihtiyacınızın olması durumunda sizlere 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı sunuyor. 45 bin TL kredi ödemesi için uygun faiz oranlarıyla beraber anında faydalanma imkanı veriyor. Garanti Bankası üzerinde sunulan kampanyaya katılmak için kredi puanının 1100 ve üzerinde olmasıyla şubeler üzerinden başvuru işlemleri tamamlanır.