Garanti Bankası emeklilere kasayı açtı! Acil paraya ihtiyacı olanlara yüksek tutarda kredi veriyor: Tek şarta bağlı

Garanti Bankası emeklilere kasayı açtı! Acil paraya ihtiyacı olanlara yüksek tutarda kredi veriyor: Tek şarta bağlı
Emeklilere müjdeli haber gelirken Garanti Bankası büyük fırsatın kapısını araladı. Bugün itibariyle yeni kampanya duyurusu yapılırken maaşını bu bankadan alanlara büyük avantaj geldi. İşte Garanti Bankası emekli kredisi kampanyasına dair detaylar...

Garanti Bankası'nın emekli vatandaşlara özel olarak sunduğu yeni kredi kampanyasında maaşını bu bankaya taşıyanlara 150 bin TL nakit destek veriliyor. 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı verildi. 100 bin TL'ye kadar olan kredilere verilen onay sonrasında 24 ay vadeli ödeme kolaylığı sağlandı. İşte kredi başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde.

BAŞVURU NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Emeklilere sunulan kredi kampanyasından yararlanmak için öncelikle emekli vatandaşların maaşını Garanti Bankası'na taşıması gerekiyor. İşlemlerin bitirilmesi üzerine Garanti Bankası şubesine yalnızca kimlikle gidilerek ya da bankanın internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilir.

Garanti bankası emekli maaşı

KREDİ AYRINTILARI

Emekli maaşının Garanti Bankası'na taşınması üzerine ek avantajlar verildi. Yüksek limitli olarak sunulan emekli promosyonlarında kredi kart ve kredi mevduat hesabı üzerinden başvuru yapmak mümkün. Banka tarafından vatandaşlara özel olarak artı para kullanma imkanı veriliyor.

Emeklilerin finansal kuvvetini eline alması için yaşam kalitelerin artışı için büyük fırsat geldi. Bu fırsat üzerinden isteyen emekli vatandaşlara en yakın şubeye giderek başvuru yapması yeterli kabul edildi.