Fiat Egea yeni kasasıyla satışa çıkıyor! Türkiye fiyatı şaşırttı

Fiat Egea yeni kasasıyla satışa çıkıyor! Türkiye fiyatı şaşırttı
Sıfır araç piyasası rekor yükselişine devam ederken Fiat yeni aracını tanıttı. Peki yeni model Türkiye'de ne kadara satılacak? Tüm detaylar haberimizde.

Araç sahibi olmak isteyen insanlar internet üzerinden araç fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Fiat markasının yeni aracı piyasayı kasıp kavuracak! Fiyatı belirlendi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FIAT YENİ ARACINI TANITTI

Fiat Egea yenilenen görüntüsüyle kullanıcısına sunuldu. Araç yeni modeliyle 4.364 mm uzunluğunda ve 1.724 mm genişliğinde olacak. Aracın yüksekliği de 1.516 mm olacak. Yeni Egea için kullanıcılara üç farklı motor sunulacak. İlk olarak 1.0 L FireFly I33 Flex Fuel, 1.3 L FireFly I4 Flex Fuel, 1.8 L EtorQ Flex Fuel seçenekleri olacak. 1.8L motor seçeneğinde ise hibrit model uygulaması yapılacak. Fiat Egea yeni aracında dizel motor seçeneği olmayacak. 2024 model araçta üç farklı şanzıman tipi ve 5 ileri vites olacak. 

fiat egea yeni modeli tanıtıldı

İki adet hava yastığı bulunan araçta Elektronik Stabilite Kontrolü olmayacak. Bu sebeple Egea Euro NCAP testinden 3 yıldız almıştı ancak yeni modelin test sonuçları henüz açıklanmadı. Son dönemlerde sıfır araç piyasasındaki yükseliş hızla devam ederken sıfır Fiat Egea fiyatları da 650 bin TL'yi geçti. 2024 model Fiat Egea yeni modelin ise henüz ne kadar fiyata satılacağı belirlenmedi. Yeni aracın satışları Ocak ayından itibaren başlayacak. Ocak ayında olacak ekonomik durum henüz bilinmediği için aracın Türkiye'de hangi fiyata satılacağı ile ilgili bir tahmin de bulunmuyor. Fiat Egea yurt dışında Fiat Cronos olarak biliniyor ancak yeni modelin de Türkiye'de Egea olarak satılması bekleniyor.