Ev hanımlarına talih kuşu kondu! Tek başvuruyla hesaplarına 15.889 TL yatırılacak: Büyük kampanyayı kaçıran üzülür

Ev hanımlarına talih kuşu kondu! Tek başvuruyla hesaplarına 15.889 TL yatırılacak: Büyük kampanyayı kaçıran üzülür
Ev hanımlarına müjde geldi. İhtiyaçlarını karşılayabilmek için Akbank ve Denizbank ev hanımları adına kolları sıvadı. İşte detaylar…

Evde temizlik, yemek, bulaşık, çamaşır derken bazen ev hanımlara çalışan bireylerden de fazla yorulmaktadır. Bu duruma karşı Akbank ve Denizbank kolları sıvayarak ev hanımlarına yeni bir kredi paketi hazırladı. Kampanya kapsamıyla, nakit ihtiyacı olan her ev hanımı aynı gün içinde kredi ödemesi alabilecek.

ev hanımları promosyonu

Akbank ve Denizbank’ta daha öncelerinde hesabı bulunan her ev kadını 15888 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilecek. Şubeye bile gitmeden internet bankacılığı uygulaması ile başvuru yapabilir ve kredi puanlarına uygun kredilerde ödeme alabilirler.

Denizbank ve Akbank üzerinde başvuruda bulunacak olan ev hanımları, TC kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan sorgulama ile ihtiyaç kredilerinden imkan sağlayabilecekler. Kredi şartlarına uygun olacak şekilde aynı gün içerisinde başvuru yapabilir, onaylandığı takdirde 15888 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvurularınız sadece 3 dakika içinde sonuçlanacaktır.

Ev hanımlarına özel olan bu kampanyada 36 ay vadeli düşük faiz oranları sunulmaktadır. Denizbank ve Akbank’a SMS yolu ile başvurmak için ‘kredim’ yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi 3280 numarasına gönderin. SMS ile başvuru yaptıktan sonra onay alan ev hanımları belirtilmiş olan kredi politikalarına uygun olacak şekilde kredi ödemelerini alacaklar.