Emekliye Dev Sürpriz İş Bankasından Geliyor!

Emekliye Dev Sürpriz İş Bankasından Geliyor!
Emekliler için promosyonlar zirvede duruyor. İş Bankası en yüksek oranda promosyon veren bankalar arasında yer alıyor.

İş bankasının güncel emekli promosyon kampanyası devam ediyor. İş bankası yaptığı son resmi açıklamalara göre emeklilerin yüzünü güldürecek olan yeni promosyonları açıkladı.

Emekli promosyonları geçtiğimiz senelerde en çok araştırılan haberler arasında yer alıyordu. Emekli promosyon rakamları emekliler tarafından araştırılarak en yüksek rakamları veren bankalar ile anlaşmalar yapılıyor. Bu durum bankalar arasında ciddi bir rekabet ortamının oluşmasını sağlıyor.

Emekliler yaptıklar araştırmalar ile en yüksek promosyon ödemesi yapan bankayı tercih ediyor

Bankalar en çok müşteriye sahip olabilmek adına en yüksek emekli promosyon rakamını vermeye çalışırken iş bankası da haziran ayı itibari ile emekli promosyon rakamlarını kullanıcıları ile paylaşmaya başladı. Her banka gibi iş bankası da daha çok müşteriye ulaşabilmek adına en iyi rakamları vermeyi vadediyor

İş Bankası Haziran Ayı Güncel Emekli Promosyon Kampanyası Rakamları

3.500 TL'ye kadar olanlar (3.500 TL hariç): 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL arasındakiler (7.500 TL hariç): 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL arasındakiler (10.000 TL hariç): 6.750 TL

10.000 TL ve üzeri gelire sahip olanlar: 7.500 TL

İş Bankası Emeklilere Kolaylık Sağlıyor

İş bankası emekliler için her dönemde bankacılık adına büyük kolaylık sağlıyor. İşlemlerini yaparken promosyon ödemelerimde farklı kampanyalar düzenleyerek her zaman emeklilere destek oluyor.

SGK emeklileri için emeklilik dönemlerinde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmek için Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Güvenlik Kurumu ile yaptığı anlaşmalar ile 1 Kasım 2022 -30 Haziran 2023 tarihleri arasında maaşını iş bankasına taşıyan emekliler için 7 bin 500 Türk lirası kadar promosyon fırsatı sunuyor. Ayrıca SGK emekli maaşlarını iş bankasına taşıyanlar maximum kart ve ek kartlar için herhangi bir ek ücret ödemiyor. Sizler de iş bankasının bu fırsatlarından yararlanmak için iş bankası şubelerine giderek maaşınızı buraya taşıyabilirsiniz. Böylelikle promosyon fırsatlarından ve kampanyalardan kolaylıkla yararlanabilirsiniz .