Emekliye Akbank'tan sürpriz! Tüm emeklilere 12 bin ₺ ödül vereceğini duyurdu

Emekliye Akbank'tan sürpriz! Tüm emeklilere 12 bin ₺ ödül vereceğini duyurdu
SGK'dan emekli vatandaşlara, maaşını Akbank'a taşıması şartı ile müşterilerinin aylık gelirlerine göre, 10 bin₺ promosyona ek olarak 12 bin₺'yi bulan ödül sunmakta. Ayrıca Axess veya Wings kartlarına özel, otomatik ödeme işlemlerine 400₺ chip-para hediye.

Bu kampanya kapsamında, SGK emekli maaşını Akbank'a taşıyan müşterilere 10 bin TL nakit promosyonun yanı sıra toplamda 12 bin TL'ye varan ödüller sunuluyor. İşte bu özel fırsatlarla ilgili detaylar:

Nakit Promosyonlar

Müşteriler, SGK emekli maaşlarını Akbank'a taşıdıklarında nakit promosyonlardan yararlanabilirler. Aylık net gelirlerine göre farklı promosyon miktarları sunulmaktadır. 3 bin 499 TL'ye alanlara 3 bin TL ve 3 bin TL ek promosyon, 3 bin 500 TL ile 7 bin 499 TL alanlara 3 bin 500 TL ve 3 bin 500 TL ek promosyon, 7 bin 500 TL ile 9 bin 999 TL alanlara 4 bin 500 TL ve 4 bin 500 TL ek promosyon, 10 bin TL ve üzeri alanlara ise 5 bin TL ve 5 bin TL ek promosyon ödenmektedir.

Kredi Kartı İle Chip-Para Kazanma Fırsatı

Ayrıca, kampanya döneminde Akbank Axess ya da Wings kredi kartlarına yeni otomatik ödeme talimatı veren müşteriler, her talimat için 400 TL olmak üzere toplamda 2 bin TL'ye varan chip-para kazanma fırsatından faydalanabilirler.

Kolay İşlem İmkanı

Emekli müşteriler, maaşlarını Akbank'a taşımanın kolaylığını yaşayabilirler. Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil, Akbank İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirler.

Uygun Faiz Oranları İle Artı Para Kredisi

Ayrıca, Akbank'tan emekli maaşı alan ve maaş hesaplarında artı para kredisi limiti bulunan müşteriler, maaşlarının yatmasından 2 gün önce bu limitleri yüzde 0 faiz ile kullanabilirler.

Bu özel kampanyadan yararlanmak için müşterinin SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca Akbank'tan almaya taahhüt etmesi gerekmektedir. Kampanya, 31 Ekim tarihine kadar geçerli olup, emeklilere büyük avantajlar sunmaya devam ediyor. Akbank, emeklilerin maddi ihtiyaçlarını karşılamak ve finansal rahatlık sağlamak amacıyla bu tür özel fırsatları sunarak onların yanında olmaya devam ediyor.