Emekli Müşterilere Özel Avantajlar; İş Bankası'ndan Yüksek Promosyon ve Daha Fazlası!

Emekli Müşterilere Özel Avantajlar; İş Bankası'ndan Yüksek Promosyon ve Daha Fazlası!
28 Şubat tarihinde Meclis'ten geçen EYT düzenlemesiyle birlikte yaklaşık 2 milyon 250 bin EYT vatandaşının emekli olması bekleniyor.

Şu ana kadar ise yaklaşık 1 milyon EYT'linin yatırım işlemleri tamamlandı ve maaş ödemeleri başladı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasıyla birlikte Türkiye'deki toplam emekli sayısı 15 milyonun üzerine çıkış ve bu durum özel ve kamu bankalarını emekli müşterisi yapma konusunda rekabete sevk etti. Türkiye'nin en büyük özel bankası olan İş Bankası da emekli maaşı avantajlarıyla diğer bankalardan ayrı bir yerde yer alıyor.

İş Bankası, emekli promosyonları konusunda doğrudan bir zam kararı almamış olsa da mevcut kampanyada emekli sayısının yükselişiyle birlikte promosyon ödemelerinde de bir dizi gerçekleştiriliyor. En düşük emekli maaşlarına yapılan zammın ardından, bu ay sonunda ödenecek promosyon miktarları da otomatik olarak görüntüleniyor.

2023 yılında en düşük emekli promosyonu olarak başlangıç ​​tutarı 5.250 TL iken, son değişikliklerle birlikte bu ödeme miktarı 6.750 TL'ye yükseliyor. EYT sahipleri, Ramazan Bayramı nedeniyle bu ay emekli maaşlarını ve ikramiyelerini 14 Nisan'dan itibaren almaya başladılar. İlk ödeme işlemlerinden itibaren, banka promosyonunu almak için gereken tüm koşullar korunmuştur.

Türkiye İş Bankası Emekli Maaşı Promosyon ve Bankacılık Hizmetleri

İş Bankası'nın internet sitesinde yapılan duyuruda, söz konusu kampanyanın 30 Nisan'da sona ereceği açıklanıyor. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma kapsamında, 1 Kasım 2022-30 Nisan 2023 tarihleri ​​arasında geçerli olan kampanya kapsamında, İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Promosyon yapabilmek için, 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş almaya söz vermeleri ve kampanyadan yararlanılan kurumdan bugüne kadar en az 1 kez maaş ödemesi almış olmaları gerekiyor. Bu nedenle yaklaşık 2 milyon 250 bin EYT'li, maaşlarının hesaplara taşınmasının ardından başvuru yaparak, 3 iş günü içinde ödeme hesaplarına alabilecekler.

Maaş ödemelerini İş Bankası'ndan almayı tercih eden bir şekilde sadece promosyon hizmeti sunulmuyor. Aynı zamanda bu yapı birçok banka hizmeti ve geçici çözümler sunuyor. Bireysel ticari kredi ve özel kredi oranları ve faiz indirimleri sunuluyor, ayrıca İş Bankası kredi kartı kullanmak isteyen çeşitli noktalarda kullanabilecekleri puan koruması veriliyor.

Türkiye İş Bankası emekli maaşı promosyon ödemelerini yapmasının yanı sıra, bir dizi bankacılık hizmeti sunuyor ve kredi kartı kullanıcılarına puan hediye ediyor.