Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi... Vatandaşa, devlet destekli 50 bin TL

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi... Vatandaşa, devlet destekli 50 bin TL
12 Ekim 2023 tarihindeki açıklamada, Halkbank, Ziraat Bankası ve VakıfBank ile vatandaşlara 50 bin ₺ nakit kredi verileceği duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dar gelirli vatandaşlara 50.000 TL nakit desteği açıklaması. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşları rahatlatmak adına önemli bir adım attı. 12 Ekim 2023 tarihinde yaptığı açıklamada, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank aracılığıyla vatandaşlara 50.000 Türk Lirası nakit kredi imkanı sağlanacağını müjdeledi. Enflasyonun etkileriyle başa çıkma çabası olarak lanse edilen bu destek paketi, vatandaşlara ekonomik nefes aldırmayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla hayata geçirilen bu kredi imkanının, 36 ay taksitlendirme ve aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla sağlanacağını belirtti. Kredi başvurularının kabul edileceği son tarih ise 15 Kasım 2023 olarak açıklandı.

Bu müjdeli haberi duyan vatandaşlar, ekonomik rahatlamayı sağlayacak olan kredi imkanıyla ilgili detayları merakla bekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu adımı, ekonomik canlanma yolunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.