Çocuklu ailelerin elini rahatlatan destek geldi! 1-2-3-4 çocuklu aileler hemen başvursun: Bu ödemeden yararlanabilecekler

Çocuklu ailelerin elini rahatlatan destek geldi! 1-2-3-4 çocuklu aileler hemen başvursun: Bu ödemeden yararlanabilecekler
Maaşlara yapılan zamlar sonrasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan sosyal destek ödemeleri de zamlandı. Çocuklu ailelerin yüzü gülecek! Tüm detaylar haberimizde.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan sosyal destek ödemelerinde artış yapıldı. Çocuklu ailelere yapılan ödemeler yükseldi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇOCUK DESTEKLERİ SÜRÜYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan aile destek programının bu ay bitmesi bekleniyordu ancak desteklerin sene sonuna kadar devam etmesine karar verildi. Aile destek programı kapsamında vatandaşlara 850 TL ve 1250 TL arasında yardım sağlanıyor. 

aile destekleri arttı

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan duyurulara göre çocuklu ailelere yapılan desteklere zam gelecek ve ek olarak 350 TL ve 650 TL arasında ödeme yapılacak. Aynı zamanda elektrik tüketim desteği olarak 110 TL ve 221 TL arasında ödemeler devam edecek. Bakanlık tarafından çocuklu ailelere verilen destekler şu şekilde; 1-2 çocuğu olan ailelere 350 TL, 3 çocuğu olan ailelere 450 TL, 4 çocuğu olan ailelere 550 TL, 5 ve üstü çocuğu olan ailelere 650 TL ödeme yapılacak.