Citroen'den şok indirim! C3'e %15'ten fazla indirimle sahip olabilirsiniz

Citroen'den şok indirim! C3'e %15'ten fazla indirimle sahip olabilirsiniz
En çok tercih edilen araba markadalarından biri olan Citroen, Volkswagen, Hyundai ve Renault gibi rakiplerine karşı ekonomik alternatifler üreterek rekabette üstünlük sağlamakta.

Citroen C3 Uzun Yol Ve Şehir İçinde Mükemmel Konfor Sağlıyor

Otomobil pazarında Citroen C3 sınıfında önemli bir yere sahip. Özellikle yerden yüksek kapısı ile SUV formuna sahip olan araç SUV sevenlerin dikkatini çekiyor. Hem şehir içinde hem de uzun yolculuklarda sağlamış olduğu performans da oldukça muazzam. En dikkat çekici diğer bir özelliği ise rakiplerine göre daha uygun fiyatlı olması oldu. Citroen C3 809.900 TL başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Bu fiyat segmentindeki diğer araçlara göre oldukça rekabetçi.

Başlangıç versiyonunda 83 beygir gücüne sahip olan 1.2 litrelik benzinli motor ve 5 ileri manuel vitesi bulunuyor. Bu kombinasyonu ile hem şehir içi hem de uzun yolculuklarda etkili bir performansa sahip.

Geniş İç Hacim Ve Bagaj Alanı

Citroen C3 aynı zamanda Compact boyutlarına rağmen ferah bir iç mekan özelliği sağlıyor. İç tasarımı modern ve şık. Aynı zamanda da konforlu. 300 litrelik geniş bir bagaj alanına sahip olan araç 3 kişilik bir aile için yeterli depolama alanına sahip. Şehirde alışveriş yaparken ya da uzun tatiller için de gereken tüm eşyalarınızı taşımanıza olanak sağlamaktadır.

Citroen C3 Fiyat Listesi Yayınlandı

Citroën C3 farklı versiyonları ile farklı fiyatlar üzerinden satışı yapılan bir araç.

1.2 Pure Tech 83 HP 5 ileri manuel Feel 809.900 TL

1.2 Pure Tech 110 HP EAT 6 Feel Bold 943.800 TL

1.2 Pure Tech110 HP EAT6 Shine 994.600 TL

1.2 pure Tech 110 HP EAT6 Elle 1.025.000 TL fiyatla satışa çıktı.

Citroen C3 sağlamış olduğu çeşitlilikle her türlü sürüş ihtiyacınıza uygun seçenekler sağlıyor. Farklı donanım seviyeleri ve motor tercihleri ile kişisel tercihlerinize göre özelleştirilebiliyor. Bu fırsattan yararlanabilirsiniz.