Çalışanlara devletten tam destek! Gelir belgesiz, kefilsiz ödeme kapıları açıldı: En az 30 bin TL...

Çalışanlara devletten tam destek! Gelir belgesiz, kefilsiz ödeme kapıları açıldı: En az 30 bin TL...
Ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu dönemde vatandaş nakit para sıkıntısı yaşamaktadır. Milyonlarca vatandaşı sevindiren haber Yapı kredi Bankasından geldi. İşte haberin detayları…

Nakit destek isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek haber Yapı kredi Bankasından geldi. Detaylar haberimizde…

banka

SGK-SSK SİGORTALI OLARAK ÇALIŞANLARA DESTEK! ÖDEME YAPILACAK, 30-100 BİN TL ARASI BELGESİZ OLACAK

Yapı Kredi Bankası, sigortalılara yeni kredi kampanyasıyla 30 ile 100.000 TL arasında değişen 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Yapı Kredi Bankası, sigortalılara yeni kredi kampanyasıyla 30 ile 100.000 TL arasında değişen 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu kampanya kapsamında sigortalılara gelir belgesi sunmadan kredi kullanma imkanı sunulmaktadır. Başvuru yapan vatandaşlar, belirlenen kredi esaslarına uygunluk ve kredibiliteye uygunluk şartıyla, daha önceki bir işte üç ay boyunca ikramiyenin düzenli olarak ödendiğini gösteren belge ile Yapı Kredi Bankası aracılığıyla SMS ile başvuruda bulunarak onay alabilirler.

Yapı Kredi Bankası'ndan kredi kullanmak isteyen vatandaşlar cep telefonlarına internet bankacılığı uygulamasını indirerek de başvurabiliyor. Bankanın belirlediği kriterleri karşılayan ve banka kredi notu 1200 ve üzeri olan vatandaşlar bu yola başvurabilir. Banka, kampanyayı resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurarak, özellikle krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvuru koşullarını sağlayanların aynı gün hizmet ödemesinden yararlanabileceğini, sadece iki dakikada kredi sonucunun alınabileceğini duyurdu.

YAPI KREDİ BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Cep telefonundan ihtiyaç finansmanı başvurusu yapmak isteyenler 44 11'e SMS göndererek TC Kimlik Numarası, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini girerek Yapı Kredi Bankası'na başvurabilirler. Bu kampanya kapsamında kredi kullanan vatandaşlar, belirlenen kredi kurallarına uymaları durumunda anında onaylanacak ve en yakın banka şubesinden kredi alabileceklerdir. Müşteriler, bu kampanyaya cep telefonundan başvuru yapmanın yanı sıra, en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek 365 gün 24 saat kredi başvurusunda bulunabilirler.

Emekliler de başvuru üzerine kredi sisteminden yararlanabiliyor. Yapı Kredi Bankası aracılığıyla emekli maaşı alanlar, düşük faiz oranları, tüketici finansmanında yüksek limitler ve borç geri ödemeli kredi seçeneklerinden yararlanabilmektedir. Emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankası'na aktararak, sunulan kredi kampanyaları ile aynı anda farklı kredi türlerinden yararlanabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası, sigortalı çalışanlar ve emekliler için hazırladığı bu özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine kolaylık sağlamayı amaçlamaktadır. Nakit ihtiyacınızı karşılamak ve finansal hedeflerinize ulaşmak için bu fırsatı kullanın.