Bu taksitler bedavadan biraz pahalı! TOKİ bombayı patlattı: Ayda 2.650 TL'ye sıfır ev satışları başladı

Bu taksitler bedavadan biraz pahalı! TOKİ bombayı patlattı: Ayda 2.650 TL'ye sıfır ev satışları başladı
TOKİ'de dar gelirli haneler için yeni konut projesi açıklandı. Projede 1+1 konutların da yer aldığı bildirildi. Ayrıca satılık konutların ödeme planı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut Dairesi (TOKİ) tarafından belirlenmekte olduğu bilgisi paylaşıldı. Detaylar haberimizde..

TOKİ Alt Gelir Grubu Başvuru Şartları

- T.C. vatandaşı olması,

- Önerilen projenin bulunduğu eyalet sınırları içinde ikamet ediyor olması ya da il nüfusunda en az bir yıldır ikamet ediyor olunması,

- Başvuru sahibi kendisi, eşi ve velayetindeki çocukları TOKİ'den ev satın almamış olması ve tapuda kayıtlı apartman/konut ile müstakil ev, tarlalar, bağlar, bahçeler, köy evleri ve işyerleri v.s. gibi olmaması,

- Başvuru sırasında 25 yaşında veya daha büyük olması,

- Azami Hanehalkı Net Hane Geliri 21.000,00 TL (başvuru sahibi, eşi ve bakmakta olduğu çocuklarının toplam net hane geliri, aldıkları her türlü yardım dahil olmak kaydıyla en fazla 21.000,00 TL olmalıdır),

- Hanehalkı adına, yani kişi, eşi ve velayetindeki çocukları adına tek bir talepte bulunulabilir. Birden fazla talepte bulunulması halinde talepler geçersiz sayılacaktır.

TOKİ Karaman'da yapılacak olan konutların fiyatları

TOKİ Karaman Merkez yerleşim bölgesi için en düşük satış fiyatı 597.990 TL, en düşük taksit tutarı 149.497 TL olurken aylık taksit tutarının 2.491 TL olarak belirlendiği bildirilmiştir. Başvurular 17 Temmuz günü başlamak olmakla beraber 21 Temmuz 2023 tarihinde tamamlanacaktır.

TOKİ Karaman Merkezinde İkamet Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOKİ Karaman Merkezi'ne ikamet başvurusu yapmak isteyenler, TOKİ'nin resmi internet sitesinden online olarak başvuru yapabilirler. Kayıt işlemi sırasında gerekli belgelerin ve başvuru formunun doldurulması gereklidir. Başvuruların sonuçları değerlendirme sürecinden sonra yayınlanacaktır.

"TOKİ Konutları ile hayalinizdeki gayrimenkule sahip olmak için adım atın"

TOKİ'nin dar gelirlilere yönelik konut projelerinin ev sahibi olmak isteyenlere bulunmaz bir fırsat sunduğu söylenmektedir. TOKİ konutları, uygun ödeme planlarıyla beraber düşük peşinatla ve ve avantajlı faiz oranlarıyla sunulmaktadır. Başvuru şartlarını taşıyanlar ve TOKİ'nin potansiyelini değerlendirmek isteyen herkes başvurularını zamanında yapmalıdır.

TOKİ, inşaat sektöründe uzun yıllardır güvenilen bir marka olmuştur. Kaliteli ve güvenilir TOKİ konutları ile hayalinizdeki eve kavuşun. TOKİ'nin kampanyalarının süreli ve sınırlı kontenjanlara sahip olduğunu lütfen unutmayın. Acele edin şansınızı kaçırmayın. Başvuru süreciyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen TOKİ resmi web sitesini ziyaret edin.