Başvuru yapana 15.000₺ nakit! Herkes ödeme alabilir

Başvuru yapana 15.000₺ nakit! Herkes ödeme alabilir
İş Bankası, bu ay itibarı ile emelilere 15.000 ₺ nakit ödeme yapacağını duyurdu. Bu paradan yararlanabilmek için yapılması gerekenler neler? Hepsi haberin devamında.

İş Bankası emeklileri sevindirecek haberi verdi, Türkiye genelinde 16 milyon emekliyi ilgilendiren dikkat çekici bir promosyon bilgisi geldi. Bu sayede emeklilerin maddi yüklerini biraz da olsun hafifletebilmek için düzenlenen bu promosyon için tek yapılması gereken İşCep üzerinden, "Müşteri Olmak İstiyorum" butonuna basmak.

Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

Gerekli adımları tamamladıktan sonra dev promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz. Emekli vatandaşlara 15.000 TL'ye kadar promosyon veriliyor. Kampanya koşulları oldukça basit. 7500 TL ve üzeri emekli maaşı alan emekli vatandaşlara bu özel teklif oluşturuldu. Başvurular hızlı bir şekilde sonuçlanıyor. 3 gün içerisinde promosyon ödemeleri belirtilen IBAN numarasına yatıyor. Bu da emeklinin ekonomik manada rahatlamasını sağlıyor.

Kampanya için son gün 30 Eylül tarihi olarak açıklandı 30 Eylül'e kadar bankaya maaş taşıma işleminizi gerçekleştirdiğiniz takdirde bu fırsattan yararlanabilirsiniz. İş Bankası promosyon kampanyası ve emekli önemli bir destek oluştururken vatandaşlar da ekonomik sıkıntılarından bu kampanyalar ile kurtulabiliyor.