Bankalar rekabete girdi! Faizsiz 15 bin TL kredi için tek şart aranacak

Bankalar rekabete girdi! Faizsiz 15 bin TL kredi için tek şart aranacak
Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar internet üzerinden bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor. Bankaların 15 bin TL ödemeleri başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde bankaların düzenlediği kredi kampanyaları epey ilgi görüyor. 15 bin TL faizsiz kredi ödemeleri yakından takip ediliyor! Peki 15 bin TL kredi için şartlar nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

15 BİN TL ÖDEMELER BAŞLADI

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların yapacağı kredi ödemelerini yakından araştırırken birçok bankadan 15 bin TL faizsiz nakit avans müjdesi geldi. Kampanya 6 ay vadeli ve faizsiz şekilde müşterilere sunulacak. Kampanyadan faydalanmak için 8 yaş üstü olmak gerekiyor. Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi, Albaraka Türk, Finansbank gibi birçok farklı banka müşterilerine 15 bin TL faizsiz nakit avans ödemesi yapıyor. Müşteri potansiyellerini artırmak isteyen bankalar sık sık faizsiz avans kampanyalarını paylaşıyor. 

bankalardan faizsiz nakit avans fırsatı

Akbank 15 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasından faydalanmak için son tarih 31 Temmuz olarak duyuruldu. Kampanyadan faydalanmak için bankanın müşterisi olmak ve 18 yaş üstü olmak gerekiyor. Başvurular mobil uygulama üzerinden yapılabileceği gibi banka ATM'si üzerinden de kolaylıkla yapılabiliyor. Kampanyadan faydalanmak için müşterinin kredi kartı borcu olmaması ve kara listede olmamak gerekiyor. Son başvuru tarihi 31 Temmuz, faizsiz nakit avans ödemeleri ise 6 ay vadeyle olacak. Akbank'ın yanında QNB Finansbank 10 bin TL, Garanti BBVA 10 bin TL, Kuveyt Türk 10 bin TL, Yapı Kredi 10 bin TL faizsiz nakit avans ödemesi yapıyor. Kampanyalara başvuru yapmak için müşterisi olduğunuz bankanın şubesine gitmenize gerek kalmıyor, başvurular ATM'ler üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.