Araba almak isteyenler çıldıracak! Sıfır Clio 310 bin TL'ye düştü: Renault'tan büyük kampanya

Araba almak isteyenler çıldıracak! Sıfır Clio 310 bin TL'ye düştü: Renault'tan büyük kampanya
Sıfır araç piyasasında yaşanan yükselişler devam ederken Renault sürprizlerini açıkladı! Bu fiyata araba sahibi olabilirsiniz! Tüm detaylar haberimizde.

Araç sahibi olmak isteyen insanlar araç fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşamaya devam ederken Renault yüzleri güldürdü. Yeni modeli 310 bin TL'den satılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

RENAULT YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Son birkaç senedir hem sıfır hem ikinci el araç piyasasında yaşanan rekor yükselişler vatandaşı mağdur etmeye devam ediyor. Renault Clio modeli ile ilgili yeni bir haber paylaştı. Renault hem Avrupa hem Asya'da önemli rekabetler içinde bulunuyor ve Asya'da piyasaya tutunabilmek için daha uygun fiyatlara model satması gerekiyor. Yapılan haberlere göre Clio versiyonunun fiyatının düşmesi bekleniyor. Renault Clio Türkiye'de satılan en uygun fiyatlı modellerden olarak biliniyor. Aynı zamanda Asya pazarında da Clio modeller uygun fiyatlara satılıyor. 

renault en ucuz arabasını çıkarıyor

Çin'de de üretilebilen ucuz araçlar Türkiye ve Avrupa'da çok fazla bulunamıyor çünkü Çin ve Hindistan'dan yoğun talepler geliyor. Söz konusu ülkelerde nüfus yoğunluğu da göz önünde bulundurulduğu zaman taleplerin karşılanabilmesi için adımlar atılıyor. Renault Clio yeni modeliyle gündeme gelmesi araç piyasasında önemli hareketlilik olması bekleniyor. Fransa'dan gelen bilgilere göre Clio versiyonda bir tane airbag olması ekleniyor. Aynı zamanda radyo yer almayacağı için aracın ön camında tek bir hoparlör olması bekleniyor. Bu şekilde radyo bulunmasa bile aux girişiyle telefon bağlantısı yapılarak müzik dinlenmesi olası olacak. Yeni Clio modelin sıfırının Türkiye'de 310 bin TL gibi bir fiyata satılması bekleniyor. İlk olarak aracın Kasım ayında Asya pazarında olması daha sonra da Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Ancak zamanla ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. 310 bin TL'ye satılması beklenen Clio modelin en boş paket olması tahmin ediliyor.