Altını olanlar pür dikkat kesilecek! Kuyumcular gram altının kaderini açıkladı: İşte o kritik tarih

Altını olanlar pür dikkat kesilecek! Kuyumcular gram altının kaderini açıkladı: İşte o kritik tarih
Yatırımcının göz bebeği olan altın bu haftada sert artışını sürdürüyor. Yatırım yapmak isteyenlerin ilk durağı olan altında sular durulmuyor. Bu artışların ardından vatandaş altındaki hareketliliğin nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyor. İşte detaylar…

Yeni haftanın başlamasıyla beraber altındaki yükseliş hızlar artıyor. Yatırım yapacak olanlar altındaki bu artışın devam edip etmeyeceğini bilmek istiyorlar. Detaylar haberimizde…

banka

KUYUMCULAR GRAM ALTIN İÇİN SON SÖZÜ SÖYLEDİ! ALTIN KAÇ PARA OLACAK, TARİHİYLE BİRLİKTE AÇIKLADILAR!

Altın piyasasındaki etkileyici gelişim hız kesmeden devam ediyor. Altın yatırımcıları karlarını artırıyor ama geleceğe dair büyük bir merak var.

ALTIN KAÇ PARA OLACAK, TARİHİYLE BİRLİKTE AÇIKLADILAR! KUYUMCULAR GRAM ALTIN İÇİN SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Altın piyasasındaki etkileyici gelişim hız kesmeden devam ediyor. Altın yatırımcıları karlarını artırıyor ama geleceğe dair büyük bir merak var. Altın piyasasındaki trendleri en iyi kuyumcuların takip ettiği bir sır değil. Altın deneyimi olan bir kuyumcu, zaman zaman önemli ipuçları vererek yatırımcılara yardımcı olabilir. Bu ipuçlarını doğru yorumlayan altın yatırımcıları kazançlarını artırma şansı yakalıyor.

ALTIN PİYASASININ SON DURUMU

Son dönemde altın piyasasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Tüm bu gelişmelerin ABD ekonomisi ile ilgili olduğunu unutmamak gerekiyor. Altın piyasası, ABD ekonomisinin durumuna bağlı olarak büyük ölçüde dalgalanmaktadır. Altın piyasasında son günlerde yaşanan yükselişin bir tetikleyiciye ihtiyacı vardı. Tetikleyici, beklenenden zayıf ABD enflasyonu ve Fed'in enflasyon hedefine yakınlaşmasıydı. Fed üyeleri, iki zamda daha faiz oranlarını 25 baz puan artıracaklarını söylüyor, ancak bu artış gerekli olmayabilir. Bu gelişme, altın piyasası için sürekli olarak olumlu bir görünüm sağladı. Haftayı ons altın 1.955$, gram altın 1.645 TL seviyesinde tamamladı.

banka

GRAM ALTININ GELECEĞİ PARLAK!

Gram altın hakkındaki yorumlar, fiyatların yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. Kapalıçarşı esnafı Mehmet Özsoy, "Müşterilerimize gram altı fiyatların yükseleceğini söyledik. Bize güvenip Gram Altın'a yatırım yapan müşterilerimiz kısa sürede kazanıyor. Buradan altının gram sayısının arttığını görebiliriz. Zaman zaman aksilikler olabilir, ancak bu pazarla ilgilenen herkes bunların uzun sürmeyeceğini zaten biliyor. Glam Gold yatırımcıları için büyük sürprizler var" dedi.

YIL SONUNDA GRAM ALTIN 1.900 TL'NİN ALTINA DÜŞMEYECEK

Gram altının fiyatı hakkında görüş bildiren bir diğer kuyumcu Şenol Tevfik, "Gram altının fiyatının nereye gittiğini görmek için iki tarihe bakmamız gerekiyor" dedi. İlk olarak altının ons başına bir artış bekleniyor. Bir diğer önemli faktör ise dolar kurudur. Dolar kurundaki değerlenmenin sınırlanması bekleniyor. Faktör gram altını destekleyerek yükselişini hızlandıracak. Örneğin şu ana kadar ons başına çok az destek oldu ve yukarı yönlü hareket oldukça sınırlı kaldı. Ancak bu durum yıl sonuna kadar sürmeyecek. Gram altının bu yıl 1.900 TL'yi bulması bekleniyor. 2 bin TL'yi geçerse hiç şaşırmam" dedi.