Akbank’tan Müşterilerine 1250 TL Hediye Para!

Akbank’tan Müşterilerine 1250 TL Hediye Para!
Akbank, müşterilerine büyük bir fırsat sunuyor ve bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin hemen başvuru yapmalarını öneriyor.

Yapılan duyuruda, kampanyanın detayları paylaşılmış ve katılanlara 1.250 TL değerinde hediye verileceği belirtildi. Akbank, bu kampanya kapsamında müşterilerine avantajlar sunarak alışverişlerini daha cazip hale getirmeyi hedefliyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler için ayrıntılar açıklanırken, yapılan alışverişlerin 1.250 TL'sinin bedava olacağı ifade edildi. Bu kampanyaya; Akbank bireysel kredi kartı sahibi olmayan ve belirtilen tarihler arasında Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan Akbank müşterileri katılabilir. Kampanyayla ilgili detaylar haberimizin devamında.

SMS ile Kampanyaya Katılım Sağlayabilirsiniz!

Akbank, müşterilerine özel kampanya ile 1.250 TL hediye ediyor. Kampanya hakkında yapılan duyuruda, SMS ile katılım için öncelikle bankanın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "KAZAN" yazıp 4566 numarasına SMS gönderilmesi gerektiği belirtildi.

Belirtilen kısa mesajın bankanın sistemine ulaşmasından ve "kaydoldunuz" bilgisinin müşteriye iletilmesinden sonra katılım sağlanmış olacak. Kampanya kapsamında yapılan harcamaların Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, ATM'ler ve şubeler aracılığıyla başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Ayrıca, başvuru formunda "kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum" seçeneğinin seçilmesi durumunda kartın hemen dijital olarak kullanılabileceği belirtildi. Axess kartı olmayanlar için de başvuru imkânı sunuluyor. Kampanya süresi sınırlı olduğundan hızlı başvurular önemli. Kazançlı fırsatlardan yararlanmak için vakit kaybetmeden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kampanya dahilinde kazanılan chip-paralar, ilgili işlemler gerçekleştirildiğinde otomatik olarak müşterinin kartına yüklenecek. İptal edilen işlemlerle birlikte chip-para kazanımlarının da iptal edileceği bilgisi de verilmişti.

Kampanyaya katılan müşteriler, 15.06.2023 tarihine kadar yapacakları her 1.000 TL ve üzeri harcamada 250 TL olmak üzere toplamda 1.250 TL'ye varan chip-paralar kazanabilecekler.  Kampanya kapsamında kazanılan chip-paralar, işlemler gerçekleştirildikten sonra otomatik olarak müşterinin kartına yüklenir.

Ancak iptal edilen işlemler sonucunda kazanılan chip-paralar da iptal edilir. Kampanyaya katılanlar harcamalarında büyük avantaj elde edecekler. Chip-para kazanma imkânıyla, alışverişlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Axess kartı başvurusuyla 1.250 TL'ye varan hediye kazanma şansını da kaçırmayın. Hemen başvurun!