Akbank’tan İhtiyaç Kredisi Duyurusu Geldi! 50 Bin TL Cepleri Dolduracak

Akbank’tan İhtiyaç Kredisi Duyurusu Geldi! 50 Bin TL Cepleri Dolduracak
Özel bankalar arasında yer alan Akbank, yeni bir kredi duyurusu ile müşterilerinin ilgisini çekmeye hazırlanıyor.

Birçok vatandaş artan enflasyon ve ekonomik kriz gibi faktörlerden dolayı gelir kaybı yaşıyor. Bu amaçla hareket eden Akbank’tan kredi çekenlere özel düşük faiz oranları açıklandı. İhtiyacı olanlara özel olarak sunulan kredinin tutarının da 50 bin TL olduğu belirtildi.

Akbank duyurusunda detaylı açıklamalara yer verdi. 50 bin TL kredi çeken müşterilerine özel geri ödeme kolaylığı ve düşük faiz oranlarıyla yeni kredi kampanyasını adeta yayımladı. En fazla 50 bin TL olarak çekilebilecek kredinin geri ödenmesinde 12 vade tutarı ve yüzde 2,48 oranında faizin işleyeceği bilgisi aktarıldı.

Akbank müşterileri için çeşitli kredi kampanyaları ve ekstra diğer içerikleri zaman zaman yayımlamaya devam ediyor.

Kredi Ödeme Şekli Nasıl Olacak?

Akbank kredi seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. Düşük kredi faizi imkânı ve geri ödemede kolaylık sağladığı kredisinin detaylarını da banka kendi internet sitesinden ilan etti. Yeni kredinin faiz oranının yüzde 2,48 olduğu ve çekilebilecek maksimum tutarında 50 bin TL olarak ayarlandığı ifade edildi. Bu şekilde faizi ve vade farkı hesaplanan kredinin aylık ödeme tutarlarının 5.053 TL olduğu görüldü.

50 bin TL için yüzde 2,48 oranında faiz isteyen Akbank’ın böylece krediyi geri ödenmesinde toplam tutarında 60.912 TL olacağı görüldü. Düşük faizli krediler vatandaşlar tarafından talep görüyor. Çeşitli kredi seçeneklerine ek olarak Akbank’ın yeni çıkardığı ihtiyaç kredisine olan talebinde artması umuluyor.

Kampanyadan Kimler Nasıl Yararlanabilir?

Akbank’ın düşük faiz oranıyla ilan ettiği yen kredi kampanyası ile detaylı bilgilerin kendi internet sitelerinde yer aldığı görüldü. Buna göre Akbank şubelerine giderek ya da Akbank internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden nakit ihtiyaç kredisine başvurunun yapılabileceği belirtildi.

Krediye başvuru yapan Akbank müşterilerinin kredi süreci olumlu sonuçlandığı takdirde bankadaki hesaplarına çekilen tutarın yatırılması şeklinde sistemin işlediği ifade edildi. Akbank yeni kredi kampanyası ile ilgili bütün detaylı bilgileri kendi internet sitesinden yayınladı. Düşük faizli kredi imkânı müşterilerin ilgisini çekti.