Akbank’ın Yeni Kampanyası Velileri Sevindiriyor!

Akbank’ın Yeni Kampanyası Velileri Sevindiriyor!
Özel bankalar arasında yer alan Akbank’ın dönem dönem müşterilerine sunduğu çeşitli kampanyalar ilgi çekmeye devam ediyor.

Haziran ayı itibariye yeni bir kampanya duyurusu yayınlayan bankanın müşterileri ve müşteri adayları için geniş kapsamlı içerikleri sunmaya devam ediyor.

1 Haziran tarihinden itibaren başlayan yeni kampanyada öğrencilere 600 TL tutarında ödeme yapılacağı ifade edildi. Yeni kampanya duyurusu ile birçok kişinin ilgisini çeken Akbank’ın geniş kapsamlı açıklaması da araştırılmaya devam ediliyor.

CarrefourSA ile iş birliği yapan Akbank’ın öğrenciler için karne hediyesi olarak 600 TL tutarında alışveriş çeki vereceği belirtildi. Ebeveynleri yakından ilgilendiren kampanya ile ilgili detaylı açıklamalar ise Akbank’ın kendi internet sitesinde yer alıyor. 1 ile 30 Haziran tarihleri arasında katılımın sağlanabileceği kampanya ile ilgili yapılması gerekenlerde müşteriler tarafından araştırılıyor.

Akbank Kendi İnternet Sitesinden Duyurdu

Özel bankalar arasında bulunan ve yaptığı kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken Akbank kendi internet sitesinden 600 TL karne hediyesi kampanyasını duyurdu.

Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortasını başlatan ailelere CarrefourSA marketlerinden 600 TL değerinde alışveriş çeki verileceği belirtildi. Alışveriş çeklerinin 31 Ağustos tarihi itibariyle kullanıma açılacağı da yine bankanın kendi internet sitesinde yer aldı.

30 Haziran tarihine kadar kampanyaya katılan Akbank’lı müşterilerin 2 ay bir beklemenin ardından da 600 TL tutarındaki hediye çeklerini CarrefourSA marketlerinde kullanabilecekleri ifade edildi. Okulların bitmesine sayılı günler kalan Akbank karne hediyesi kapsamında alışveriş çeki vereceği kampanyası ile ilgili detaylı açıklamaları da kendi internet sitesinde yayınladı.

Haziran Ayı Sonuna Kadar Katılım Sağlanıyor

Akbank’ın karne hediyesi olarak sunduğu 600 TL alışveriş çeki kampanyasında son günün 30 Haziran olduğu ifade edildi. 1 Haziran tarihinde başlayan kampanya ile ilgili detaylarda Akbank’lı müşteriler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ve Bireysel Emeklilik Sözleşmesi yapan ailelere özel olarak CarrefourSA’da geçerli olan hediye çeklerinin verileceği duyurulmuştu. Akbank’ın yeni kampanyası ile ilgili detaylı bilgilerin de kendi internet sitelerinde yer aldığı ve değişim ya da iptal gibi durumlarında yine Akbank’ın kendi inisiyatifinde bulunduğu ifade edildi.