Akaryakıta, yarın gece 12'de indirim geliyor

Akaryakıta, yarın gece 12'de indirim geliyor
Gelen üst üste zamların ardından bu sefer indirim geliyor..

Bu sene çeşitli sebepler ile artan akaryakıt fiyatlarında geçtiğimiz haftalarda yine üst üste zamlar yaşandı. Bu sene aldığı zamlar ile 40 TL’lere kadar ulaşan akaryakıt fiyatlarındaki artış tüm vatandaşları oldukça derinden etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarının artması ile tüm sektörlerinde ürün veya hizmetlerinde yaşanan fiyat artışı vatandaşların bütçelerini sıkılaştırmaya devam ediyor. Son zamlarından sonra yeni bir indirim haberi ile tüm vatandaşları sevindirecek olan akaryakıt fiyatlarında neler oluyor? İndirim ne zaman gelecek? Ne kadar indirim gelecek? İşte tüm detaylar...

Akaryakıta yeni indirim!

Akaryakıt fiyatlarındaki artış vatandaşları oldukça büyük ölçüde zorluyor. Geçtiğimiz haftalarda bir 7 Ekim tarihinde bir de 16 Ekim tarihinde üst üste akaryakıta gelen zamlar bütçeleri zora sokarken şimdi akaryakıt için güzel haber geldi. Yapılan açıklamalara göre Pazartesi günü gecesinde akaryakıta 1 TL 53 kuruşluk bir indirim geleceği belirtildi. Gelen indirimin son zamlar ile 40 TL’yi aşan motorine geleceği belirtildi.

Akaryakıta gelecek olan indirimden sonra biraz olsun rahatlaması beklenen bütçelerde indirimlerin devam etmesi umut ediliyor. Ancak piyasa verileri gibi hareketli bir şekilde seyir gösteren Brent Petroldeki durumlar nasıl olur akaryakıt fiyatları çıkar mı düşer mi bilinmiyor. Akaryakıt indirimi sonrasında fiyatlar nasıl olacak? Akaryakıt fiyatları şu an ne kadar?

Güncel akaryakıt fiyatları...

İstanbul Avrupa Yakası’nda motorin litre fiyatı: 39.61 TL

İstanbul Anadolu Yakası’nda motorin litre fiyatı: 39.55 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı: 40.20 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı: 40.37 TL