7.600 TL Ödeme T.C Kimlik Numarası İle Alınacaktır! Ay sonuna kadar işlem yapmanız gerekmektedir

7.600 TL Ödeme T.C Kimlik Numarası İle Alınacaktır! Ay sonuna kadar işlem yapmanız gerekmektedir
Bankalardan açıklama geldi. T.C kimlik numarasına göre 7.600 TL ödeme yatırılacak. Bu ödeme ay sonuna kadar işlem yapanlara yatırılacak.

Akbank yeni bir kredi kampanyasını duyurdu. Acil para arayan vatandaşlara ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için yeni bir destek sağlıyor. T.C kimlik numarasına dayalı olarak hızlı bir şekilde ödeme alma fırsatı elde edebilirsiniz. Üstelik gelir belgesi gerekmeksizin en düşük faiz oranıyla kredi almak çok daha kolay. 7600 TL Türk lirasının maliyeti çok düşük. Bu nedenle de bu kredi desteğinden herkes yararlanmak istiyor.

1683483317-59dbffe25e7016310483.jpg

Kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 1500 puan üzerinde kredi puanına sahip olmaları gerekiyor. Bu şekilde vatandaşlara 5 dakika içerisinde 7600 TL nakit para yatacak. Akbank şubesine gitmek yeterli oluyor. Kimlikleri ile durumları onaylanan kişiler kredi tutarını hesaplarına alabiliyorlar. Akbank'tan mobil seçeneği ile kolaylıkla alınabilecek ödemenin detayları açıklandı. Akbank direkt uygulamasını indirenler internet bankacılığı şifreleri ile bu platforma girdiklerinde her yerden 7/24 ödeme alabiliyorlar. Aynı zamanda bu Kredi SMS başvurusuna da veriliyor. Kredi yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı girin ve Akbank'tan hızlı bir şekilde kredi sonucunuz geldiğinde aynı gün içerisinde tutarı hesabınızdan çekin.