Tektaşın Mucizesine İnanmanızı Sağlamak İçin Buradayız

Tektaşın Mucizesine İnanmanızı Sağlamak İçin Buradayız
Solitaire, bir mücevher parçasına kendi başına yerleştirilmiş bir elmas veya başka bir değerli taş anlamına gelir. Bu, tüm mücevher parçasında yalnızca bir taş seti olduğu ifade eder. Tek ama değerli!

Tüm zamanların en popüler mücevher stillerinden biri olan solitaireler; her gün, her durum için mükemmeldirler. Bir nişan yüzüğü satın almak istiyorsanız veya sadece daha fazlasını öğrenmek istiyorsanız, yüzüğün anlamını öğrenmeniz gerekir.

Solitaire, bir mücevher parçasına kendi başına yerleştirilmiş bir elmas veya başka bir değerli taş anlamına gelir. Bu, tüm mücevher parçasında yalnızca bir taş seti olduğu ifade eder. Tek ama değerli! Bir tek taş ayarı, basit tarzıyla bilinir, ancak bu, diğer tüm tasarımlardan daha az göz kamaştırıcı olduğu anlamına gelmez. Tarzınız ne olursa olsun, bir tektaş ile yanlış gidemezsiniz.

Muhteşem İndirimler Sizi Bekliyor

Jewelous Pırlanta ailesi olarak göz kamaştırıcı tek taş yüzüğünüzü seçmenize yardımcı olmak için buradayız. Özel olarak yapmış olduğumuz indirim kampanyalarıyla sizde hayallerinize kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Koleksiyoncularımız tarafından hazırlanmış özel tasarımlarımızı 1.000 TL’den 40bin’e kadar olan ile birlikte bütçenize en uygun yüzüğü seçebilir net %35 sepete ek %10 indirim fırsatlarımızda kendinizi ve sevdiğinizi sevindirebilirsiniz.

Klasikçiler İçin Çarpıcı Seçenekler

Tasarımın basit ama yine de çarpıcı olmasını sağlayarak odak noktasının merkez taş üzerinde olmasını sağlar. En küçüğünden en büyüğüne kadar tüm Jewelous Pırlanta seçenekleri benzersiz bir işçiliğe sahiptir ve titiz standartlarla üretilmektedir. Size sunmuş olduğumuz koleksiyonumuza göz atmak için  adresine gitmeniz yeterlidir. Seçmiş olduğunuz ürünü %100 güvenli ödeme yaparak alabilir ve en kısa sürede sigortalı olarak gönderdiğimiz kargolarımızla sertifikalı pırlantanıza kavuşabilirsiniz. Koşulsuz iade ve değişim seçenekleriyle hiçbir risk altında kalmadan kararınızı değerlendirebilirsiniz. Biz sizin için varız. Tüm tasarımlarımız hayatınızda bir tutum parlamak için oluşturulmuştur.