Şort Etek Nedir?

Şort Etek Nedir?
Yaz mevsimi en çok kullanılan giyim parçalarından biri şorttur. Şort modelleri hem rahatlığı hem de günlük kullanıma uygun olması nedeniyle, sıklıkla tercih edilir.  Çeşitli kumaşlardan yapılan ve farklı modelleri olan şort modelleri arasında, en ilginç olanlardan biri deşort etek modelidir. Arkadan şort modelinde olan, önden bakıldığında ise, etek olarak görülen, değişik bir modeldir.

Yaz mevsimi en çok kullanılan giyim parçalarından biri şorttur. Şort modelleri hem rahatlığı hem de günlük kullanıma uygun olması nedeniyle, sıklıkla tercih edilir.  Çeşitli kumaşlardan yapılan ve farklı modelleri olan şort modelleri arasında, en ilginç olanlardan biri de modelidir. Arkadan şort modelinde olan, önden bakıldığında ise, etek olarak görülen, değişik bir modeldir.

Stil sahibi olanların tercih ettiği bir modeldir. Etekle yeterince konforlu hissetmenler, şort etek kullanarak hem etek giyebilir hem de şort rahatlığını yaşayabilir.

Şort Etek Modelleri

Şort etek modelleri, genel de spor bir hava verdiği için, günlük tercih edilir.  Özel bir akşamda kullanmak isteyenler, daha parlak kumaşlı ve taşlı modelleri tercih edebilir. Genelde penye kumaş ve keten kumaştan üretilir. Hem gömlekhem de tişörtlerle uyumludur. Önden yırtmaçlı olan şort etek modelleri, farklı bir tarz katar. Modelleri detaylı olarak incelemek, fiyatlarını öğrenmek isterseniz, sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sipariş verip, güvenle alışveriş yapabilirsiniz.