Pırlanta’da %50’ye varan İndirim İmkanı

Pırlanta’da %50’ye varan İndirim İmkanı
Ülkemizin özellikle son yıllarda yıldızı parlayan pırlanta markaları arasında hızlı bir yükselişe geçen Arya Pırlanta’nın yeni sezon koleksiyonu; adeta bayanları büyülemeyi başarıyor.

Ülkemizin özellikle son yıllarda yıldızı parlayan pırlanta markaları arasında hızlı bir yükselişe geçen Arya Pırlanta’nın yeni sezon koleksiyonu; adeta bayanları büyülemeyi başarıyor. Hepsi birbirinden güzel ve seçkin pırlanta tektaş, beştaş, bileklik, küpe ve kolye modelleri Arya Pırlanta’nın resmi adresinde siz değerli müşterileri ile buluşuyor. Hemen Arya Pırlanta’nın resmi internet adresini tıklayabilir; beğendiğiniz ürün ya da ürünleri sepetinize ekleyerek; satın alabilirsiniz. 15 Gün İçinde Geri İade Hakkı Müşteri memnuniyetini ilke edinen modelleri arasındaki bu ürün; şıklığı ve asaleti ile adeta göz dolduruyor. Pırlantanın ve beyaz altının uyumunu gözler önüne seren ürün; şu an %50 indirimle satışta! Bu fırsatı kaçırmayın!

0,05 Karat Tektaş Pırlanta Kolye 0,09 Karat Tektaş Pırlanta Kolye

0,09 Karat Tektaş Pırlanta Kolye

0,10 Karat Tektaş Pırlanta Kolye 0,14 Karat Tektaş Pırlanta Kolye

Pırlanta Nazar Boncuklu Kalp Kolye Pembe altın kaplaması ile göz kamaştıran bu modeli; sevgilinize olan aşkınızın büyüklüğünü kanıtlamak adına ona sevgililer gününde armağan edebilirsiniz. Üstelik onun kötü enerjiden ve nazardan korunması dileğinizi en güzel şekilde bu  modeli ile ifade edebilirsiniz.

Pırlanta Nazar Boncuklu Kalp Kolye Pırlanta Nazar Boncuklu Kolye

Pırlanta Nazar Boncuklu Kolye Pırlanta Kalp Kolye