Özel Gulet Gezisi Türkyat ile Planlanır

Özel Gulet Gezisi Türkyat ile Planlanır
Yat ve özel gulet kiralama sektöründe faaliyet gösteren Türkyat, Marmaris bölgesinde beklentileri karşılamaya ve beklentilerin ötesine geçmeye devam ediyor. Uzun yıllardır denizcilik sektöründe bulunan firma, yat kiralama hizmetleriyle hizmet alanını genişletiyor.

Yat ve sektöründe faaliyet gösteren Türkyat, Marmaris bölgesinde beklentileri karşılamaya ve beklentilerin ötesine geçmeye devam ediyor. Uzun yıllardır denizcilik sektöründe bulunan firma, yat kiralama hizmetleriyle hizmet alanını genişletiyor.

Her ihtiyaca, isteğe ve bütçeye uygun bir gulet bulmak mümkün. Türkyat’ın alanında deneyimli ekibi, müşteri ihtiyaçlarına en uygun organizasyonunu yapıyor. Gulet seçimi yapılırken kişi sayısı, konaklama süresi ve rota dikkate alınıyor. Çünkü tüm bu bileşenler mükemmel bir gulet gezisi için gerekli. Türkyat ise tüm bu bileşenlerin olması gerektiğini gibi sunulmasına yardımcı oluyor.

Yüksek müşteri memnuniyeti ve en iyi gezi deneyimi sunmayı amaçlayan Türkyat, bu alandaki deneyimini ve tecrübelerini kullanıyor.

Özel Gulet Gezisi Nedir?

Özel gulet gezisi grup olarak gulet kiralayarak yapabileceğiniz bir gezi. Bu gezilere ailenizle ya da arkadaşlarınızla çıkabilirsiniz. İsterseniz eşinizle gulet kiralayarak romantik bir tatil geçirebilirsiniz. Gulet kiralama yaptığınızda Marmaris limanından başlayarak istediğini yere yelken açabilirsiniz. Sınır sadece sizin hayal gücünüz. Türkyat da hayal gücünüzü desteklemek için tüm deneyimini ortaya koyuyor.

Gulet gezisi yapmadan önce Turkyar ekibi sizin için en doğru guletin seçilmesine yardımcı olacak. Seyahat detayları hakkında bilgilendirilen ekip, en kısa sürede müşteri isteklerine cevap verecek gulet seçimini yapıyor. Ayrıca rota planlaması da gulet kiralama işlemi sırasında gerçekleştiriliyor. Müşterilerin tek yapması gereken arkalarına yaslanarak gulet gezisine çıkacakları tarihi beklemek.

Türkyat ile Gulet Gezisi Rotaları

Yat ve özel gulet kiralama alanında uzman olan Türkyat, uzmanlığını gulet gezisi rotalarında da gösteriyor. Müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak şekilde benzersiz gulet gezisi rotaları hazırlıyoruz. Özel gulet gezisi rotası sayesinde, tek bir yere bağlı kalmadan tüm tatil boyunca rahatlıkla dolaşabileceksiniz.

Rota planlaması yapılırken mevcut ve önceden hazırladığımız rotaları tercih edebilirsiniz. Bu rotaların detayları Türkyat internet sitesinde bulunmaktadır. Ayrıca istek halinde ekibimiz sizlere özel gezi rotaları da planlayabilir. Sadece Marmaris sularında kalmak istemiyorsanız gezinizi Yunan Adalarını da dahil edebilirsiniz. Ya da belki de Datça’ya doğru yelken açmak istiyorsunuz. Kontrol tamamen sizde.