Lizay Pırlanta İle Tektaş Farkı

Lizay Pırlanta İle Tektaş Farkı
Özel günlerin en vazgeçilmez parçalarından birisi tektaş yüzükler olmaktadır. Kişiler bu yüzüklerle hem sevgilerini kanıtlamakta hem de özel günlerini daha anlamlı bir hale getirmektedir.

Özel günlerin en vazgeçilmez parçalarından birisi yüzükler olmaktadır. Kişiler bu yüzüklerle hem sevgilerini kanıtlamakta hem de özel günlerini daha anlamlı bir hale getirmektedir. Ancak yüzükleri da alırken bazı noktalara dikkat etmek kalitesine ve dokusuna hakim bir bilinçle hareket etmek partnerinizi hem daha mutlu edecek hem de sizin kalitenize katkı sağlayacaktır. Yüzük alabilmek için birçok satış noktası bulunsa da internet üzerinden görsel ile satın almak ve ürüne dokunmadan karar verebilmek için bazı noktalara hakim olmanız gerekmektedir. lizaypirlanta.com sitesi yüzüklerine değinmek gerekirse:

Baget Yüzük Modelleri

Baget yüzükler oldukça zarif bir yapıda olmasından dolayı fazlaca tercih edilmektedir. Baget yüzükler üzerindeki taşlar ve kullanılan malzeme saf altın kalitesindedir. Bunun yanında karatları da farklılık göstermektedir. 0,9 veya 0,12 karat şeklinde dilediğiniz modellere ulaşım sağlayabilirsiniz. Siteye giriş yaparak birbirinden şık ve zarif modellere göz atabilirsiniz.

Alışılmışın Dışında

Bu yüzüklerin kullanımında isteğinize göre alyans kullanmayı bile bırakabilirsiniz. Oldukça şık ve kendine özgü tasarımı ile parmağınızda başka bir yüzüğe gerek duymadan kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda site baget yüzüklerin satışında kimi zaman indirimde uygulamaktadır.

Sizlerde aktif olarak siteyi takip ederek %50’lere varan indirimlerden faydalanabilirsiniz. Bu şekilde güvenli bir alışveriş yaparak yüzüklere erişebilirsiniz. Baget yüzüklerde kullanılan taşlar pırlanta olmakla beraber renkli bir yaş uygulaması yapılmamaktadır. Renkli taşlardan ziyade beyaz taşlar tercih edilmektedir. Bunun yanında dış çerçeve beyaz altın veya saf sarı altın tercih edilmektedir. Sizlerde kendi zevk ve tercihleriniz doğrultusunda güvenle alışveriş yapabilirsiniz.