Kyani şikayeti asılsız mı?

Kyani şikayeti asılsız mı?

Kyani Networking Marketing sistemi ile çalışan ürünlerini uzaktan pazarlama yöntemi ile satışını gerçekleştiren ve bu satışları distribütörler aracılığı ile yapan bir firmadır. Networking Marketing teknolojik anlamda en yeni e-ticaret ve pazarlama sistemidir. Dünyada birçok ülke bu yöntemle ürün satışları gerçekleştirmektedir. Diğer ülkelere oranla Türkiye'de daha yeni olan sistem henüz toplumsal olarak alışılmış değildir. Ancak buna rağmen Türkiye'de de Network Marketing sistemi ile ürün pazarlayan birçok firma bulunmaktadır. Kyani de bunlardan biridir. Kyani de uygulanan sistem ürünlerin tek tek pazarlanması biçiminde değil distribütörler aracılığıyla pazarlanarak gerçekleştirilmektedir. yazılarına baktığımızda fiyat ve kalite bakımından olumsuz eleştiriler kafanızı karıştırmasın.

Kyani Sistemi Kolay Kullanım İmkanı Sunuyor

Sistemin işleyişi son derece basittir. Distribütör bu işi yapabileceğine inandığı 3 adet distribütör bularak sistemin işleyişini gerçekleştirmeye başlar. Bulunan 3 distribütörün her biri üçer distribütör bularak oluşturulmuş olan planı yatay ve dikey olarak geliştirir. Burada aynı anda hem yukarıdaki distribütörler hem de aşağıya inildikçe distribütörler kazanç elde ederler. Networking Marketing sisteminde her distribütör bu işi kendi adına yapar yani bir nevi kendi işini kurmak ve kendi işinin yöneticisi olmak biçimindedir. Kyani şikayet yazıları internette çokça bulunmaktadır. Bunlara engel olmak mümkün değildir. İnternet herkesin özgürce dolaşabileceği bir alandır. Dolayısıyla yazılan her bir yazı ve yorum önemlidir. Nitekim Kyani şikayet hakkında da yazılan bir çok şikayet yazıları bulunmaktadır. Gerçekten Kyani şikayet yazıları ciddi anlamda bir hata ve eksikliğe işaret ediyorsa zaten bunlar ivedilikle müdahale edilip ortadan kaldırılmaktadır. Networking Marketing sisteminin henüz Türkiye'de tam olarak oturmaması sebebiyle Kyani şikayet yazılarında daha çok önyargılar mevcuttur. Ancak sistemin içine girip işleyişi hakkında fikir sahibi olan ve beraberinde distribütör olan kişiler yazılarının asılsız olduğunu görmektedirler. Dünyanın 64 ülkesinde büyük çapta cirolara sahip kayani firması bugüne kadar hedeflediği cironun üzerine çıkmıştır. Bu da sistemdeki aksaklıkların olmasına rağmen doğru yolda ilerlediğini bir göstergesidir.

Kyani Nedir

Kyani doğal ürünlerin tesislerde işlenerek insan sağlığı açısından faydalı olacak şekilde distribütörler aracılığıyla insanlara ulaştırılmasını hedefleyen bir firmadır. Son derece titizlikle toplanan doğal bitkiler yine aynı titizlikle üretilmektedir. Bu durumda Kyani eşittir sağlıklı yaşam diyebiliriz. Kyani bu doğal insan sağlığı açısından faydalı ürünleri daha fazla insana ulaştırmak için pazarlamada Networking Marketing sistemini kullanmaktadır. Bu sistem yaşadığımız yüzyılın en gelişmiş uzaktan ürün pazarlama ve Ticaret sistemidir. Networking Marketing sisteminde siz kendi işinizi yaparsınız. Altı milyon dolar bir ciro ya sahiptir. Önümüzdeki 1 yıl içinde ise 300 milyon dolar ciro yapılması hedeflenmektedir. Şu anda bile önümüzdeki yıl 300 milyon dolar cironun tamamlanabileceği şimdiden bellidir. Her geçen gün distribütör sayısının artışı ile hem Kyani ailesine katılan kişi sayısı çoğalmakta, hem de Kyani ürünlerinin daha geniş hedeflere ve daha çok insana ulaşması sağlanmaktadır. Burada hedef ürünlerin kullanıcılara ulaştırılmasıdır. Henüz yeni olan firma ve ürünler kullanılmaya başlandığı andan itibaren hem tanınmış oluyor hem de kaliteleri ve kullanıldığı alanlar test edilmiş oluyor. Bu ürünlerin en önemli özelliklerinden bir tanesi antioksidan oluşlarıdır, bunun yanı sıra vitamin ve mineral açısından son derece zengin insanda bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra birçok kronik hastalıkla uğraşan İnsanların bu hastalıkla mücadele etmesine de yardımcı olan ürünlerdir. İnternette Kyani şikayet yazılarının bulunması asılsız olduğundan dikkate alınmalıdır. Ancak dikkate alınmaması onların değerlendirilmediği anlamına gelmemektedir. Kyani şikayet yazıları kurumsal bir firma olan Kyani firmasının hizmetlerini kesinlikle yansıtmamaktadır. Kurumsal firmalar bu tür şikayet yazılarını insan kaynakları aracılığıyla değerlendirirler.

Kyani Üyelik

Kyani üyelik, sistemin çalışmasında temel koşullardan biridir. Ürünler kullanıcılara distribütörler yani üyeler aracılığı ile ulaştırılmaktadır. Kyani ailesine ne kadar fazla distribütör kazandırılırsa sistem o oranda gelişme göstermektedir. Kyani firması ürünlerini distribütörler aracılığı ile kullanıcılara ulaştırmaktadır. Bunun içinde ivedilikle üye yapmak yani firmaya distribütör kazandırmak son derece önemlidir. Bu sayede ürünlerin kullanıcılara ulaşması hızlı bir şekilde sağlanmakta aynı zamanda kazanç katlanarak elde edilmektedir. Kyani de uygulama şu şekilde gerçekleşir; bir distribütör kendi altına 3 adet distribütör bulur, bu üç distribütörün her biri üçer distribütör bularak sistemin yatay ve dikey olarak gelişmesini sağlamış olur. Dolayısıyla bunun katlanarak gelişmesi ürünlerin daha fazla insana ulaşmasını sağlar. Daha fazla insana ulaşması yeni distribütörlerin eklenmesi, beraberinde firmanın cirosunun artması ve tüm üyelerin aynı anda kazanç sağlaması anlamına gelir. , daha çok bu noktanın tam anlamıyla anlaşılamamasından kaynaklanmaktadır.

Kyani Ürünleri

Günümüzde doğal beslenme koşulları belli ölçüde ortadan kalkmıştır. Kyani firması bütün bunları göz önünde bulundurarak 3 üründen oluşan bir paket çıkardı. Beslenme üçgeni adını verdiği bu paket uzun yıllar araştırılarak vitamin ve mineral değerleri saptandı Dolayısıyla insanlara sunulan ürünler konsantre biçimine dönüştürülerek insan sağlığı açısından en olumlu sonuçları verebilecek şekilde ayarlandı. Bu ürünler birçok hastalığın gerilemesinde önemli rol oynayan bitkilerden oluşturuldu. Bunların birçok kronik hastalıklar üzerinde etkisi araştırıldı Kanser gibi günümüzün en tehlikeli ve genellikle ölümle sonuçlanan hastalığının gerilediği tespit edildi. Bunun yanı sıra yine kronik hastalıklardan şeker hastalığı, kalp ve damar hastalıkları, hipertansiyon ve kolesterol gibi hastalıklarında oluşması ve gelişmesinin durduğu görüldü. Bu anlamda sağlık üçgeni adı verilen bu ürünlerin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri kesinlik kazandı.

Kyani Ürünleri Fiyatları

Kayani ürünlerine sahip olmanın koşulu var. Bu koşul Kyani firmasına distribütör olmaktır. Distribütörler ürünlerin bulunduğu paketlerden satın alarak ve Kyani ailesine üye olabilecek adaylara ürünleri hediye etmek yöntemi ile ürünlerin insanlara ulaşması sağlanmış oluyor. Bu yöntemle hem ürünlerin tanıtımı hem de yeni distribütörlerin oluşturulması sağlanmış oluyor. Kyani ailesine katılan her distribütör ürünleri olabildiğince insana ulaştırarak geniş bir hedef kitlenin oluşması sağlanmış oluyor. Böylelikle firma ürettiği ürünü direkt kullanıcıya iletmiş oluyor.Bunun sonucunda bir ciro elde ediliyor. Devamında ise, distribütörler ürünleri kullanıcılara ulaştırarak kendi kazancını oluştururken ürünlerin de geniş kullanıcı kitlesine verilmesi sağlanmış oluyor. Son derece adil ve kazancın herkese eşit oranda dağıtıldığı bir sistem.

Kyani Para Kazanma

Kayani de bir uygulama planı vardır. Bu planın doğru uygulanması durumunda kazanç kendiliğinden oluşmaktadır. Sistem şu şekilde işlemektedir; bir distribütör kendi altına 3 adet distribütör eklemesi gerekmektedir. Ardından her eklenen distribütör kendi altına 3 distribütör ekleyerek sistemin işlerliği sağlanmış oluyor. Bu durumun sürekliliği sonucunda hem yatay hem de dikey olarak gelişme sağlanmış oluyor. Distribütörler satın aldıkları ürün paketlerindeki ürünleri insanlara hediye ederek sonuçları bekleyip bu sonuçları değerlendirerek ürünler hakkındaki geri dönüşümü bekliyor. Ancak bu kişiler içinden 3 kişi ürünü beğenmesi durumunda Kyani ailesine katılmış oluyor. Yani Kyani de para kazanmak için en az 3 distribütör kazandırmanız durumunda sistem otomatik olarak gelişmiş ve ilerlemiş oluyor. Sistemin gelişmesi ciroyu arttırdığı gibi kazancı da aynı oranda arttırmış oluyor.

Kyani Kazanç Planı

Kyani de kazanç sağlamak için öncelikle Kyani sağlık üçgenini oluşturan ürünleri kullanarak ürünler hakkında bilginizin olması gerekiyor Bu ürünleri kullanmaya karar verdiğinizde Kyani ailesine katılarak distribütör olursunuz. Distribütörler 3 adet distribütör bularak sistemin devamlılığını sağlarlar. Her distribütörün bulacağı 3'er kişi sistemin devamlılığını ve planın yatay ve dikey olarak gelişmesini sağlamış olurlar. Bu konu hakkında en doğru bilgiye sahip olmak için Kyani firması tarafından Belirli aralıklarla verilen eğitim seminerlerine katılmak çok faydalıdır. Bu seminerlerde yapmaya karar verdiğiniz kendi işiniz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olur ve daha çok kazanç sağlamanın yöntemlerini de öğrenmiş olursunuz.