Kedi Taşıma Sırt Çantası Modelleri İle Minik Dostlarınız Her Zaman Yanınızda

Kedi Taşıma Sırt Çantası Modelleri İle Minik Dostlarınız Her Zaman Yanınızda
Özel olarak tasarlanmış sırt çantaları sayesinde kedi taşıma çantaları artık tek model değil. Kedi sırt çantaları, gezileri sizin ve kediniz için daha keyifli hale getirebilir. Standart taşıyıcılar, kedinizi bir yerden başka bir yere götürmenize yardımcı olur, ancak her ikiniz için de her zaman en rahat seçim değildir.

Özel olarak tasarlanmış sırt çantaları sayesinde çantaları artık tek model değil. Kedi sırt çantaları, gezileri sizin ve kediniz için daha keyifli hale getirebilir. Standart taşıyıcılar, kedinizi bir yerden başka bir yere götürmenize yardımcı olur, ancak her ikiniz için de her zaman en rahat seçim değildir. Siz taşıyıcı seviyesini korumak için umutsuzca savaşırken, konumdaki basit bir değişiklik, kedinizin taşıyıcının bir ucundan diğerine sıçramasına neden olabilir. Taşıyıcıyı bir kolunuzla tutmak, özellikle kediniz iriyse, kol ve boynunuzdaki kasları zorlayabilir.Kedi sırt çantaları bu sorunların her ikisini de ortadan kaldırır. Çanta, ağırlığı sırtınıza eşit olarak dağıtır ve tüylü arkadaşınız dönmeye karar verse bile çanta hareket etmez. Dolgulu kayışlar, omuzlarınızı zorlamadan sırtınızı sıkıca yerinde tutar. Birçok sırt çantası, siz giyerken sırtın zıplamamasını veya hareket etmemesini sağlamak için bel veya göğüs kayışları da içerir.Evcil hayvanınızı mahallede yürüyüşe çıkarmak veya kedinizin muayenesi için veterinerin ofisine gitmek istiyorsanız sırt çantaları idealdir.

Kedi Taşıma Çantası

Muhtemelen evcil dostunuzun bir sırt çantasında nasıl nefes alacağını merak ediyorsunuzdur. Kedi sırt çantaları, kitap veya dizüstü bilgisayarınızı taşımak için kullandığınız standart sırt çantaları gibi değildir. Çoğusırt , kedinizin çevresini görmesine ve biraz temiz hava almasına izin veren örgü ekranlara sahiptir. Kumaş çantalar hafiftir ancak tüylü arkadaşınız için bolca alan sunar.Diğerleri, evcil dostunuzun dünyayı net bir şekilde görmesini sağlayan şeffaf baloncuklar sunar. Bu modeller, kolay nefes alması için geniş havalandırma açıklıkları içerir ve kedinizin rahatlığı için yumuşak iç astarlara ve su geçirmez dış yüzeylere sahiptir. Baloncuklu sırt çantaları, sert kabuklu taşıma yapmak için kullanılan aynı malzeme olan polikarbonattan yapılmıştır.

Kedi Taşıma Sırt Çantası

Bir size iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak kediniz fikrinize katılıyor mu? Büyük olasılıkla, kedinizin sırt çantasına binmeyi kabullenmek için biraz zaman isteyecektir. Yavaş ve istikrarlı bir yaklaşım, evcil dostunuzu sırt çantasının dünyayı görmenin mükemmel bir yolunu sunduğuna ikna etmenin anahtarıdır.