Kaş Kontürü Uygulaması

Kaş Kontürü Uygulaması
Kaş kontürü uygulaması yapan güzellik uzmanı https://ozgetomar.com M.E.B. onaylı lisans belgesi ile tüm uygulamalarını profesyonel anlamda, başarı ile uyguluyor.

Kaş kontürü uygulaması yapan güzellik uzmanı  M.E.B. onaylı lisans belgesi ile tüm uygulamalarını profesyonel anlamda, başarı ile uyguluyor. Kaş tasarımı bir sanattır ve profesyonel kişilerin elinden çıkmalıdır. Olumsuz durumlarla karşılaşmamanız adına, deneyimli güzellik uzmanının tecrübeli ellerine güvenle kaşlarınızı teslim edebilirsiniz. Yüksel kalıcılık düzeyi, naturel görünüm, tek kulanımlık steril micro iğneler ile uygulanması işlemin ne denli kaliteli uygulandığını gösteriyor.


Kaş Kontürü Nasıl Yapılır? 
Yeni nesil teknolojik yöntemlerin güzellik alanına girmesiyle birlikte, 3D olarak tasarlanan çizimler, kaş çizme yöntemleri ile uygulanır. Tek kullanımlı micro iğneler kullanılarak yapılan  uygulamasında, deri altına doğal pigmentasyonlar enjekte edilerek, kendi kaş kılınızın çıkış yönlerine uygulanır. Seyrek kaş yapısına sahip olan kişilerde kullanılan bu yöntem ile 2 saat sonrasında günlük yaşama devam edilebiliyor.


Kaş Kontürü Silme
İşinde profesyonel olmayan kişilerce yapılan kaş kontürü, çoğu zaman kişiyi rahatsız etmektedir. Yüz ifadesinin değişmesi ve çevreden alınan olumsuz tepkilere maruz kalan kişiler, güzellik uzmanına başvurarak bu sorunu çözebiliyorlar. Uygulanan  işlemi 1 saat süren, başarılı sonuçlar alınan bir işlemdir.


Sildirmek istediğiniz kaş kontürü bazen oldukça derin tabakaya yapılmış olabilir. Ren tonu koyuluğu ve yapılış şekli nedeni ile tam çözüme ulaşmak için birkaç seans gerekebilir. Uygun fiyatlara, kaliteli çözüm bulmanız için güzellik uzmanına başvurmanız halinde daha güzel kaşlara sahip olacaksınız. bilgi ve randevu için: 0850 885 34 01