Kadın Şort Seçimi

Kadın Şort Seçimi
Yaz ve bahar mevsimlerinde gardırobunuzda olmazsa olmazlar arasında kadın şort yer alır. Kıyafetlerin vücudunuza yakışması ve tam ölçüde olması gerekir, bundan ötürü şort alırken çok dikkat etmeniz gerekir. Kadın şort sadece moda olduğu için ya da beğenilen bir parça olduğu için tercih edilmemelidir.

Yaz ve bahar mevsimlerinde gardırobunuzda olmazsa olmazlar arasında kadın şort yer alır. Kıyafetlerin vücudunuza yakışması ve tam ölçüde olması gerekir, bundan ötürü şort alırken çok dikkat etmeniz gerekir. sadece moda olduğu için ya da beğenilen bir parça olduğu için tercih edilmemelidir. Vücudunuza yakışacak ve her ne olursa olsun fiziğinize gidecek şortları alıp, giyinin. Kendinizi sıkan ve aynı zamanda hareketlerinizi kısıtlayacak olan ürünleri seçmeyin.

Kadın Şort Türleri

Son zamanlarda yüksek bel şortlar en tarz giyim olarak biliniyor. Yüksek bel şortlar rahat ve şık duruşu ile vazgeçilmezler arasında yer aldı. Yüksek bel şortlar kadınların bacak boylarını uzun göstermesi ile çok aranan kadın şort arasına girdi. Bacak ve bel kısmı, bel bölümüne göre çok ince ise kadınlar mini şortları tercih edebilir, bu vücut tipine elma tipi denilir. Basen ve kalça kısmı çok geniş yapıya sahip olan kadınlar ise yüksek bel şortları giymeleri önerilir, bu vücut tipine sahip olan bayanlar armut tipi olarak bilinir. Beyaz renk kot şortları ise minyon tipine sahip bayanların tercih etmesi gereken kadın şort modelidir. Sizinde ihtiyacınız varsa ' dan ulaşabilirsiniz.