İnşaatlar Güvenlikleri İçin Ağ Ve File Ürünleri

İnşaatlar Güvenlikleri İçin Ağ Ve File Ürünleri
İnşaat Güvenlik Sistemleri ve Gereçleri

Piyasada işçi güvenliğini sağlamak amacıyla üretilen birçok ürün bulunuyor. Bu gereçlerin kullanılması yasal olarak zorunludur. Telefon ya da mail aracılığıyla sipariş vermek mümkündür. Firmalar tarafından Whatsapp üzerinden pratik sipariş imkanları da sunuluyor.

 İnşaat Güvenlik Ağı Çeşitleri

            Dörde ayrılan inşaat güvenlik ağı çeşitleri kullanılacak alanlara göre seçilebilir. En sık kullanılan türü S tipi inşaat olarak biliniyor. İnşaatların şaft boşluklarında değerlendirilme hacmine sahiptir. Bir diğer çeşit ise T tipi adıyla lanse ediliyor. Dış cephenin tamamına gerilerek kullanılmaktadır. Bu ağlar platform desteği ile birlikte kullanılır.

 İnşaat Güvenlik Ağı Satın Alma Seçenekleri

            İnternet üzerinden de satılabilen güvenlik ağları her şehre gönderilmektedir. Özellikle İstanbul ve Ankara gibi metropollerde kullanım alanı daha geniştir. Yüksek binaların sıklıkla yapıldığı İzmir ve Antalya gibi büyük şehirlere de gönderimi mevcuttur. İşçi düşmelerinin sonuçlarını en aza indirgeyen sistemiyle tercih sebebidir. Aynı zamanda inşaat gereçlerinin düşüp birilerine zarar vermesine de engel olur. Montaj işlemleri de ücrete dahil olarak sunulur. Satıcı firmaların personelleri montaj işini de üstlenmektedir. De-montaj işlemleri de kısa ve pratik ölçülerdedir. Sadece bir iş günü içerisinde kurulabilir. Daha sonra başka inşaatlarda da kullanılabilir.

 İnşaat Güvenlik Filesinin Genel Özellikleri

            Polyemid iplik malzemesi inşaat güvenlik filesi ürünlerinde kullanılmaktadır. Dış cephelere monte edilerek pratik bir şekilde değerlendirilmeye açıktır. İnşaat bitimlerinde de-montaj işlemleri de kısa sürede gerçekleştirilir. 2013 yılında yasal zorunluluk haline gelmiştir. Bu nedenle her şantiye alanında inşaat )ziyaret edebilirsiniz.