Fenerbahçe’de 87 transfere rağmen 8 yıllık kupa hasreti bitmedi

Fenerbahçe’de 87 transfere rağmen 8 yıllık kupa hasreti bitmedi

advertorial reklam

Fenerbahçe’de 87 transfere rağmen 8 yıllık kupa hasreti bitmedi

Fenerbahçe en son Türkiye Ziraat kupasını 2012-2013 yılında Aykut Kocaman ile kaldırmıştı. O tarihten itibaren takımın bir kupa başarısı göstermemesi hem kendi camiasında hem de tüm spor camiasında konuşulur oldu. Türkiye Ziraat kupasına çeyrek finalde MedipolBaşakşehir’e yenilerek veda etmesi bu konuları yeniden gündeme taşıdı.

Fenerbahçe 2012-2013 yılından bu yana henüz bir kupa sahibi olamadı. Bir habere göre o tarihten bugüne kadar Fenerbahçe takımına 66 farklı ülkeden 87 futbolcu transfer edildi. Bu futbolculara toplamında 168 milyon Euro transfer bedeli ödendi. Sadece bu sezon, transferlerinin en parlak ve ses getiren dönemlerinden birisini yaşayan takımın bunun için ayırmış olduğu bütçe 24.3milyon Euro.  Aradan geçen 8 yıl ve bu transferlere rağmen takım hala kupa hedefinden oldukça uzakta duruyor.

Tipobet yatırımları

Süper Lig ve kupa maçları için en yüksek oranlarda tahminler yapmak isteyen tüm sporseverler için Tipobet sitesi hizmet vermektedir. Güvenilir ve yüksek kazancın adresi olan site aracılığı ile tüm maçlar için tahminlerde bulunabilirsiniz.

ile tahminlerinizi yapabilirsiniz. güvenilir bir yatırım için Tipobet sizleri bekliyor.